Най-добрите термозащитни спрейове. Класация на продуктите, които помагат на моя тип косата и не са скъпи

Искате ли да сушите косата си със сешоар без грижи и притеснения за състоянието й? Е, това може да се осъществи. Сега е по-лесно от всякога да защитите косата си от високите температури, когато стилизирате у дома. Изберете най-висококачественият термозащитен спрей и сушете косата си ежедневно, стилизирайки я, както пожелаете. Продължавайте да четете тази статия, за да откриете най-добрите термозащитни продукти, които в момента са с най-висока оценка. Изберете този, който действа добре на вашия тип коса и е по джоба ви.

Качества на добрия термозащитен спрей

За да може термозащитният спрей да действа, както се очаква, той трябва да е направен с висококачествени съставки. Когато е с правилните вещества, подобна козметика успява да:

  1. ЗАЩИТИ КОСАТА ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ
  2. Е ДОСТАТЪЧНО ЛЕК, ЗА ДА НЕ ОТНЕМА ОТ ОБЕМА
  3. ДОСТАВЯ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА
  4. ВЪЗРВЪЩА СИЛАТА
  5. УВЕЛИЧАВА КОНТРОЛИРУЕМОСТТА
  6. ОСТАВЯ КОСАТА ПО-ГЛАДКА И БЛЯСКАВА, КАКТО И ПО-КРАСИВА

Най-добрите термозащитни продукти – КЛАСАЦИЯ

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ

В момента това е най-добрият продукт, който защитава косата от увреждане, причинено от стилизиране с топлина. Потребителите отбелязват, че Nanoil Heat Protectant Spray е с прекрасна немазна формула, която дарява кичурите с всички необходими хранителни вещества – копринени протеини и витамин Е –  за по-красива коса. Използва се лесно, улеснява стилизирането и защитава косата до температури от 230 градуса. С този термозащитен продукт от Nanoil можете да къдрите, изправяте и създавате чудесни прически всеки ден без да увреждате кичурите.

повече информация за продуктите Nanoil може да бъде намерена на nanoil.bg

#2 Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Много популярен и с висока оценка е термозащитният спрей, създаден за най-увредената и слаба коса. Въпреки че може да служи добре на всички типове коса, той определено е добър избор, ако кичурите ви цъфтят и не задържат вода. Огромното количество мароканско арганово масло и хидратиращ провитамин В5 правят Moroccanoil Protect & Prevent Spray предпочитан продукт от потребителите въпреки високата му цена.

#3 Ouai Heat Protection Spray

Това е идеалният термозащитен спрей за коса с ниска порьозност. Потребителите описват формулата му като лека, немазна и деликатна, което означава, че не натежава на кичурите. Това също значи, че Ouai Heat Protection Spray пасва най-вече на хората с фина коса, която е без обем – подобни типове кичури не харесват маслата. Въпреки че защитава от увреждане от топлина, високата цена и ниската ефикасност не помагат на козметиката да стане толкова популярна, колкото другите продукти за коса от Ouai.

#4 Bumble And Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Този термозащитен спрей е атрактивна опция за увредената коса, която се нуждае от малко по-гъста и богата на мазнини формула. Bumble and Bumble е успял да създаде мощен термозащитен продукт, който има една отличителна черта – невероятно приятен тропически аромат, който повечето потребители обичат. С този продукт можете да поддържате косата здрава и силна без значение дали я излагате на топлина при стилизиране с инструменти или стоите на слънце. Последното е по-вероятно, защото този термозащитен спрей е наличен в размер за пътуване. Въпреки малкото количество, цената въобще не е ниска.

#5 Kevin Murphy Ever Smooth

Харесван от най-добрите стилисти, Kevin Murphy най-накрая лансира термозащитен спрей за обикновения потребител. Въпреки че Ever Smooth струва малко повече от другите подобни козметики, той е популярен сред феновете на луксозни и скъпи продукти. Спреят се справя добре и поддържа косата в безопасност дори когато е изложена на изгарящото слънце. Дори формулата изглежда доста ексклузивно, съдържайки натурални съставки като екстракт от лимонова трепетлика, бял кипарис и масло от лавандула.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *