Различните цветове Vibrant EyeLiner на Bourjois

Кой моливи за очи? Очевидно е, че черните и кафявите са тези, който винаги имаме в чантичката с козметика. Bourjois се опитва да ни изкара извън комфортната ни зона по отношение на гримиранети и ни предлага моливи за очи в подчертано металически цветове.

Bourjois2

Моливът за очи Contour Clubbing Waterproof Pencil се предлага под формата на молив в същия цвят като самия продукт с прозрачна капачка. Можем да изберем сред 8 цвята, включително най-чистото и тъмно черно. Текстурата на продукта е мека и се плъзга като мечта, без да се влачи и спира.

Bourjois1Bourjois са се погрижили не само този продукт да изглежда прекрасно на очите, но благодарение на маслото от жожоба и памук да подхранва миглите, като обезпечава здравословен растеж. Моливът е водоустойчив и има поразителна дълготрайност. Производителят твърди, че ще се задържи без да се размаже или отмие в продължение на 20 часа, но на практика той се запазва на място в перфектно състояние за около 10 часа, което пак е чудесно. Тъмните цветове имат прекрасен ефект нанесени на водната линия на окото, дори и ако очите ни са чувствителни.

Моливът за очи Contour Clubbing Waterproof Pencil е перфектен за създаване на дълбок опушен грим. Просто размажете леко молива с тънка четка за очи и нанесете спирала за да интензифицирате погледа. За ежедневна употреба една линия е достатъчна, за да подчертаете очите си, но и цветовия завършек дава уникални резултати.

Най-големият недостатък на този молив е факта, че загубата на продукт при подострянето на молива. Би било много по-добре ако молива беше автоматичен или самоподострящ се. Освен това моливът за очи Contour Clubbing Waterproof Pencil може да бъде почистен само със силен препарат за почистване на грим.

За всички, които сте склонни да похарчите около 10 лева за продукт, който ще подчертае красиво очите Ви, дайте шанс на Contour Clubbing Waterproof.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *