Сенки за очи на Maybelline – MNY My Mono Eye Shadows

Хиляди жени по целия свят се влюбиха в сенките за очи MNY My Mono Eye Shadow. Те могат да бъдат открити и в козметичните куфари на топ гримьорите.

Какво е толкова феноменалното за тях?
Maybelline са се постарали всяка дама да може да намери правилният нюанс. Можете да изберете сред 25 изумителни нюанса.

MNYShadow

Освен това, тези сенки са доста евтини и можете да си позволите да съберете цялата серия. Един брой продукт струва не повече от 6 лева, което изключително атрактивна цена, за продукт с толкова добро качество. Сенките за очи MNY My Mono Eye Shadows са богати на пигменти и имат трайност върху кожата до седем часа, дори без да използвате праймер за очи. Несъмнено обаче основата за очи, значително ще удължи дълготрайността с още няколко часа.

Ефектът на сенките за очи Mono Eye Shadow е по-скоро бляскав и перлен, отколкото матов. Гримът на очите направен с тези сенки за очи на Maybelline ще Ви накара да изглеждате млади и сияещи. Сенките се нанасят добре и не се размазват и не правят чупки. Доказано е, че не се пренасят дори в условия на влажност.

Сенките идват в малка, правоъгълна, пластмасова кутийка. За съжаление към комплекта не са включени апликатор и огледало. От една страна разбираме, че би било трудно да се побере допълнителен инструмент в тази малка кутийка, но от друга страна трябва да носим още две неща ако искаме да коригираме нещо по време на деня или пък вечерта. Ще разпознаете сенките за очи MNY My Mono Eye Shadow по гущера на горния капак.

Гамата на цветовете е толкова голяма, че по-светлите тонове може да се използват съвсем спокойно като база за по-тъмните. Можете да ги смесите, за да създадете Вашия уникален стил .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *