Тест на серум за реставриране на миглите – Regenerum против Eveline

Миглите са от ключово значение за атрактивния вид на вашият очила. В последен век са изкарани продукти, които гарантират успешна екстракция на вашите мигли и замърсяване на реставрацията. Но кои от тях са най-ефективни? Отговорът на този въпрос търси много от нас.

Разбира се, след като мненията са различни, ние имаме своя тест, преди да ви дадем установен отговор. В тази статия ще сравним двете най-харесвани продукта Regenerum и Eveline, за да разберете дали един е по-добър от друг.

Ренесансът на Регенерум

Този продукт е най-новото разкритие на L’Oreal Paris. Тук става дума за най-нов матов серум, който поддържа оригиналното ниво на пигментация на вашите мигли.

Това, което го прави по-уникално от останалите, е това, че може да се прилага до два пъти дневно и запазва ефектите, които обеща.

За разлика от традиционното масажиране и прилагане на бази, Ренесансът на Регенерум има богата база уникални и многостранни ингредиенти, които направиха продуктът да носи много успешно име.

Чист бабасково масло, като глицерин, ядка, сафлор и кориандър, стимулира здравите мигли и засилват им ресторацията. Това предлага порив на красота с детайли и придава на очилата ми обикновено и красиво външно излъчване.

Евелин – Мигли с повече сила

Евелин произвежда наскоро намерен продукт За реставриране на миглите, които се предлагат в магазините на всички континенти.

Той е бил търсен за дълго време сред жените, понеже традиционните тонизиращи средства не даваха очакваните резултати, ако не бъдат ползвани вашите дълбочина и защита.

Това е първият в разностоящата се серия продукти от Евелин, идващи с надеждата, че ще възвърне свежест, цвет и дълбочина на вашите мигли.

Горчивото мляко, съчетано с ананасов сок и синела, придава изключителна притежателност за вашите очила. А