Грим за Новогодишната нощ

Независимо от вида на партито, което ще посетите на Нова година, гримът Ви трябва да е бляскав и с красиви ярки цветове. Прочетете, за да разберете, какви са най-новите тенденции в модата .

Опушеният грим на окото е на мода в продължение на много години и затова тази година е време да акцентирате върху различна част на лицето, а именно – устните. Силни, живи и дори с блясък устните в тъмно червено или в лилаво, привличат вниманието на всички. Как да се постигне този ефект стъпка по стъпка?

newyearmakeup1

Трайността на Вашия външен вид е задължителна. Трябва да се погрижим за това още от самото начало. Преди да поставите нещо на лицето си, използвайте лек скраб за ексфолиране на мъртвите клетки и замърсяванията. Само тогава, можете да хидратирате и тонизирате кожата. Уверете се, че сте винаги използвате лек овлажняващ крем и изчакайте, докато се абсорбира напълно, в противен случай, пудрата Ви може лесно да падне. След това използвайте фон дьо тен с дълготраен ефект. Покрийте не само лицето си, но също така и зоната на шията и деколтето, така че да не се окажете с ефект на маска. Много е важно да се покрият всички несъвършенства на кожата особено тъмните кръгове под очите. Нощта ще бъде дълга и не бихте искали да изглеждате уморена. Можете също така да използвате лек тон коректор, за да оформите линиите на лицето си.

За да получите изваяния външен вид, като на на Ким Кардашиан, коректорът се прилага на светлина под очите и продължава надолу по линията, успоредна на носа Ви. Можете също така да озарите лицето си с поставяне на коректор в Т-зоната. Не забравяйте да слеете добре всички остри линии. Начертайте дебела черта под скулите с матов бронзант и на челото си – на линията на косата. Дори ако ще да акцентирате върху устните си тази вечер, очите Ви не могат да останат пренебрегнати. Използвайте течна очна линия, за да придадете на очите си желаната форма.

Черната спирала за очи ще допълни целият Ви външен вид. В зависимост от роклята която носите, трябва да изберете червило в същия тон. Ако използвате основа за устни преди нанасянето на всичко останало, то червилото Ви няма да изчезне и ще остане фиксирано на устните Ви много по-дълго време. Завършете грима си чрез пръскане на лицето си със специален фиксатор, така че да изглежда страхотно до късно сутринта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *