Marc Jacobs Decadence – аромат или чанта?

Продуктите на Марк Якобс са неотрицателно привличащи. От оригиналните дизайни до модни стилове и съвременен облик, разнообразието на марка Марк Якобс прави това, за да изрази духа модерност и стил. По време на последните години, Марк Якобс е продвинал целия си дизайнерски бизнес с невероятна хармония, предлага ароматни продукти и украшения, които ще захранят вашото чувство за стил.

Най-новият от продуктите на Марк Якобс е универсалната пазаруване Decadence на аромати и торби. Продуктът се ориентира към модни дами, които искат да формират успешни и многостранни аксесоари, съчетаващи модерността и стила. Концепцията на Decadence е свързана с ароматни продукти, за да осигури постоянния лост чувство на моди и стил.

Ще ви порадваме със разкриване на две ароматни продукти от Decadence – Марк Якобс Чанта и Марк Якобс Парфюм. Без съмнение, те ще придобият моментално вашето внимание.

Марк Якобс Чантa

Чантата Марк Якобс Decadence е разработена да привлича релаксиран, модерен и цветен външен дизайн. Триангуларната форма на чантата и дрехите на двойна дориджия осигуряват просторен достъп до вътрешността на чантата, докато външно изглежда невероятно. Чантата включва достъпни прикачени предмети и скрита връзка, която има корицата съчетана със свръхмодерно израждане, което прави чантата по-достъпна и по-удобна за употреба. Материалът за изработка на чантата е почти безтеглена кожа, която може да бъде доплена с дрехи от текстил и други изразителни данни. Ние открихме чантата доста едра и изключително елегантна.

Марк Якобс Парфюм

Марк Якобс Decadence парфюмът е парфюм, отколкото си дава дразнещо и изкушаващо ароматно отслабване. Въпреки че ароматът е за дами, той също сключва много аромати, които идват от мъжките продукти. Той включва приятната, но притеснителна нота на цитруса, отварящо се с изтънчващ аромат на дури, а после преминава