Nanobrow Styling Soap – 7 причини да го заобичате!

Опитали сте тенденцията за сапунените вежди, но традиционния сапун на основата на глицерин не е успял да се справи? Трудно ли ви е било нанасянето му, тъй като не сте били сигурни колко вода да използвате? Време за революцията на Nanobrow! Открийте уникалния и иновативен Nanobrow Styling Soap, който е популярен на козметичния пазар!

nanobrow сапун за оформяне на вежди

1. Гелообразната му формула няма нужда от вода

Досега всички типове сапуни на основата на глицерин се нуждаеха от вода по време на нанасяне. За съжаление това не е лесно. Вече няма нужда да се притеснявате дали сапунът за веждите е достатъчно влажен. Nanobrow Styling Soap винаги е готов за употреба. Уникалната му гелообразна формула предоставя винаги перфектно стилизиране на веждите!

2. Стилизиращ сапун от Nanobrow – лесно нанасяне

Тъй като нанасянето не се нуждае от вода, целият процес е много лесен! Просто отворете опаковката, вземете малко от сапуна с четчицата и нанесете върху веждите, оформяйки ги по желания от вас начин. Те ще са фиксирани за през целия ден без нужда от корекции.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

4. Лесно оформяне на веждите!

Nanobrow Styling Soap:

  • дарява с красива форма на веждите,
  • перфектно фиксира и сресва косъмчетата,
  • добавя обем – покритите със сапун вежди изглеждат по-гъсти,
  • идеалната формула не се рони,
  • мигновено дефинира веждите.

5. Nanobrow Styling Soap получава отлични ревюта

Поради страхотните резултати, лесното нанасяне, отличната формула и по-големия размер, този сапун получава чудесни ревюта и е обичан от много доволни клиенти. Препоръчван е и от много професионални гримьори, които използват Nanobrow Styling Soap по време на работа.

6. Ефикасен и устойчив сапун за стилизиране на веждите

Nanobrow Styling Soap е изключително дълготраен и устойчив на дъжд и пот. Задържа се за през целия ден, придържайки косъмчетата в идеална форма. По-големият размер означава, че сапунът ще стигне за много месеци редовна употреба!

7. Бърза поръчка с доставка до дома

Така е! Посетете www.nanobrow.bg и направете поръчка с удобна доставка до дома или до избрана от вас локация. Не чакайте – преоткрийте най-добрия начин да се сдобиете с вежди за Инстаграм! Насладете се на винаги идеални #сапуненивежди!

 най-добър сапун за вежди