Nanoil Anti-Redness Face Serum. Съставките отблизо

Nanoil Anti-Redness Face Serum в момента е един от най-високо оценените серуми, справящи се с всички проблеми като реактивна и податлива към зачервяване кожа. Въпреки че е сравнително нов продукт, серумът вече е успял да си изгради име в сферата на грижата за кожата – много потребители и дори експертите харесват ефектите. Заинтригувани от позитивните ревюта, ние решихме да анализираме съставките на Nanoil Anti-Redness Face Serum.

Nanoil най-добър серум за куперозна кожа

Нека в началото да обясним, че реактивната кожа, или както някои я наричат, куперозна кожа, е малко по-капризна от другите видове. Това означава, че производителите трябва да създадат специални формули и да имат предвид съставките, които ще се добавят към козметиките за грижа. Избирането на аромати, консерванти и оцветители, които не дразнят, е най-трудната част от създаването на продукт за грижа за хипер реактивната кожа. Става още по-сложно, когато осъзнаете, че има много фактори, които не са свързани с козметиките, но причиняват силна реакция. Това означава, че продуктът за чувствителна и куперозна кожа трябва да може да се справя с дразненето, причинено от високи температури или пикантни храни. Истинско спасение е да имате продукт за грижа, който се справя с всички типове дразнене.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – ключови съставки

1. Екстракт от конски кестен

Това е една от най-важните съставки в серума. Основната му задача е да запечата капилярите и да ги направи по-малко видими. В допълнение, тази растителна съставка е отговорна и за подобряване на устойчивостта на кожата.

2. Екстракт от липа

Сложен сред първите съставки, екстрактът от липа заема по-голямата част от формулата на серума. Главната му задача е да донесе успокоение и да освежи кожата. Той също изглажда лицето и запечатва капилярите, както екстрактът от конски кестен. Накрая, той е отговорен за свежия аромат на серума.

най-добър серум за лице за чувствителна кожа Nanoil

3. Екстракт от корен на пунарнава

Този екстракт е антиоксидант, което означава, че може да се смята за агент против стареене. Освен забавяне на стареенето, той успокоява дразненето и защитава кожата от външни фактори, което без съмнение, е важна функция на всички козметики за грижа за реактивна кожа.

4. Екстракт от шишарки на кипарис

Тази съставка е полезна за свиване на капилярите. Тя се справя и с всички видове възпаления. В допълнение, екстрактът, извлечен от шишарките на кипариса, доставят хранителни вещества и защитават от дразнене.

5. Биозахаридна гума-1

Под това мистериозно име се крие съставка, която хидратира и оставя кожата успокоена.

Nanoil Anti-Redness Face Serum – обобщение

След анализ на списъка със съставките, ясно е, че всички компоненти в серума от Nanoil се допълват чудесно. Точно затова този серум дарява с такива страхотни резултати, които са видими още след първото нанасяне. Без значение дали кожата ви е чувствителна, податлива към акне или зряла, Nanoil Anti-Redness Face Serum със сигурност ще подобри състоянието й и ще й донесе така желаното успокоение. Пълният списък със съставките е наличен на nanoil.bg, където можете и да поръчате серума с доставка до дома ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *