Гланц за устни Calvin Klein Lip Gloss Pot

Бихте ли искали да имате сочни устни с лек оттенък за цвят? Calvin Klein предлага балсамът за устни в бурканче Ultimate Edge Lip Gloss Pot, който вече спечели сърцата на хиляди жени по целия свят.

ck Gloss Pot

Консистенцията на продукта е мека и кремообразна. Когато се нанесе върху устните, усещането е като балсам за устни и предоставя на кожата дълбоко хидратация. И още повече, за разлика от другите гланцове за устни, формулата не е лепкава и на усещане е много лека и естествена.

Гланцът за устни се нанася плавно по устните без излишен натиск или дърпане. Повечето от гланцовете, които познаваме са богати на пигменти, но Ultimate Edge Gloss има отличен цветови завършек. Всъщност завършекът, който придава не е и напълно бляскав. Това, което ще получите е „свеж вид“. Устойчивостта е голямо разочарование. Гланцът пада само два часа след нанасянето, а по време на хранене напълно изчезва.

Гланцът се предлага в прозрачно бурканче с пластмасова капачка, която отговаря за цвета на продукта. Добра идея е, че бурканчетата са запечатани, така че когато си го купите, сте абсолютно сигурни за хигиенното състояние на продукта. Въпреки че опаковката изглежда сладко, тя е крайно непрактична. Трудно е да си вземете точното необходимо количество от продукта с пръст. Няма огледало или четка и затова ще трябва да носите две допълнителни неща, за да можете да нагласите устните си добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *