Запознайте се с NANOIL - най-доброто масло за стилизиране и защита на косатаОт къде знаете, че косата Ви е трудна за стилизиране? Отстранява водата и отнема много време да се изсуши. Тъй като тази коса има проблем с абсорбцията на вода, използването на продукти за стилизиране може да се окаже проблемно и неефективно. Този тип коса изисква прецизна грижа.

Има различни типове коса, например къдрава и обемна. Но в тази статия ще се фокусираме върху проблема на плоската коса. Ако кичурите Ви падат тежко върху раменете – вероятно имате коса с малка порьозност и знаете недостатъците на този тип коса.

Коса с малка порьозност – какво означава това?

Завиждаме на жените, които имат коса с малка порьозност – права, гладка, блестяща. За съжаление, не знаем колко много проблеми и ограничения притежава този тип коса. Например, изборът на продукт за подходяща грижа. Повечето продукти имат твърде тежки формули, които остават върху косата, вместо да навлизат в дълбочината на косъма. Те я утежняват и омазняват по-бързо. Затова не можем да кажем, че това е ефективна грижа.

Освен това, косата с малка порьозност е устойчива на накъдряне. Топлинното стилизиране и различните продукти няма да проработят в този случай. Лесно е да се влоши състоянието й и да се увеличи нейната порьозност. Препоръчително е да се защитава от увреждащи фактори и да се помисли за алтернативен начин на правене на къдрици. Вместо да се борите с плътно прилепналия кутикулен слой на косата с малка порьозност, е по-добра идея да намерите подходящо подбрани растителни масла.

Повече не трябва да търсите перфектния продукт!
Кажете сбогом на косата, която Ви пречи!
Времето за идеални къдрици и пълна защита е точно сега!

NANOIL ЗА КОСА С МАЛКА ПОРЬОЗНОСТ

Състав на Nanoil. Какво прикрива? Как действа?

Nanoil за коса с малка порьозност е една от трите версии на Nanoil. Предназначен е за коса, която има граничен кутикулен слой. Затова, маслата изоблистващи от наситени мастни киселини са главната съставка. Какви масла съдържа?

Много популярното кокосово масло (погрешно използвано за увредена коса), което подхранва косъма и създава протективен слой. Второто е арганово масло – познато като течното злато – защото доставя естествена защита срещу топлина и действа като отличен стилизиращ грунд. От друга страна, рициновото масло подсилва растежа на косата и подобрява блясъка. Амазонското масло от купуасу гарантира еластичност и овлажненост. Друго масло, което се включва, е маслото от ший, което предпазва косата от дехидратиране.

Кедровото масло, екстрахирано от Сибирски бор, е много интересна съставка. То е идеално за скалпа – регулира pH, пречиства и подобрява функционирането на клетките на скалпа. Трябва да има място и за маслото от маракуя – прекрасен антиоксидант, който потиска процесите на стареене на косата. На последно място, но не и по значение: маслото от моной (подсилва водно-липидната обвивка) и маслото от бабасу (улеснява сресването и стилизирането, както и предпазва краищата на косата чрез непрекъсната защита).

Има и още!

Nanoil за коса с малка порьозност съдържа шест допълнителни съставки, които осигуряват много важно действие. Два иновативни комплекса, които са най-интересни: Kerastim – действа срещу опадането на коса и Baicapil – забързва растежа на косата. Освен това, продуктът включва УВ филтър, който е жизненоважен за този тип коса и защитата от слънчева светлина. Има и пантенол, който поддържа обема. Съставът на Nanoil за коса с малка порьозност е обогатен и с два витамина. Витамин А спомага косата и предотвратява опадането. Витамин Е се бори срещу свободните радикали, които я отслабват.

Трябва да споменем, че Nanoil за коса с малка порьозност е единственият продукт, който действа отвън и отвътре, както на косата, така и на скалпа. Няма друг продукт, който да работи толкова комплексно. Не само, че разкрасява и защитава косата, но и възстановява водно-липидната бариера на скалпа. Здрав скалп означава жизнени космени луковици и красива коса.

Опаковката на Nanoil. Елегантност и модерност

Невъзможно е да преминем покрай маслата за коса Nanoil равнодушно. Цялата серия изглежда наистина елегантно. Чувствате се сякаш държите нещо луксозно. Nanoil за коса с малка порьозност има обем 100 мл. Изглежда повече на пръв поглед заради много тънкото стъкло, което защитава ценния продукт. Простичката бутилка с черен и златен цвят е много впечатляваща. Блестящата, наситено черна кутия създава грандиозна гледка.

Ефективната формула на Nanoil за коса с малка порьозност – златното, безтегловно масло с отлично абсорбиране. Необичайният апликатор не изглежда като малките простички диспенсъри. Той е изключително удобна помпа с плосък, голям край, който идеално съвпада с нашите върхове на пръстите. В резултат на това, можем да измерим подходящо количество, което прави нанасянето бързо и приятно.

Инструкции за употреба на маслото за коса Nanoil. Направете го по Ваш начин

Друга иновация от Nanoil е методът за нанасяне. Nanoil за коса с малка порьозност (като другите версии) може да се използва по разнообразни начини. Може да се нанася на косата и скалпа, защото изобилства от ползотворни субстанции. Формулата няма силикони, парабени и вредни съставки, затова и не запушва порите на кожата, не пречи на работата на мастните жлези и не причинява раздразнения на скалпа. Nanoil за коса с малка порьозност е идеалното решение.

Начинът и времето за нанасяне зависи от Вас. Систематичното нанасяне е единственото условие, което трябва да изпълните. Само редовното нанасяне на ценните нутриенти в косата и скалпа ще гарантира ефекти. Nanoil за коса с малка порьозност може да се прилага вечер, сутрин или по време на деня. Подходящ е за процедури върху суха и мокра коса. Може да го използвате преди или след измиване на косата, преди или след стилизиране. Има хиляди възможности и изборът за идеален метод на нанасяне зависи от Вашите нужди и времето, което имате на разположение.