Как да ламинираме мигли у дома с Nanolash Lash Lift Kit?

Nanolash Lash Lift Kit

Дълги, гъсти и извити – това е определението за перфектните мигли за всяка жена. За съжаление майката природа рядко е благосклонна в това отношение. Полуперманентното удължаване на мигли или отнемащата много време извивачка за мигли също не са за всеки. Имайки предвид всичко това, си струва да се насочите към Nanolash Lash Lift Kit. Как да извършите повдигане на миглите сами у дома?

Какво точно представлява повдигането и ламинирането на мигли?

Повдигането и ламинирането на мигли е процедура, която става все по-популярна в днешно време. Какво обаче точно представлява този метод и в какво се състои той?

Процедурата включва използването на продукти, които са предназначени предимно за възстановяване на структурата на миглите, но те допълнително правят миглите:

  • по-дълги;
  • по-гъсти;
  • видимо извити.

Процедурата се извършва с помощта на силиконови подложки с определен размер, които определят вида на извивката. Всички тези аксесоари са включени в комплекта Nanolash Lash Lift Kit. С комплекта можете да извършите повдигане на мигли, без да излизате от дома си. Всичко, от което се нуждаете, е малко търпение и желание.

Nanolash Lift Kit

Nanolash Lash Lift Kit – какво съдържа и как да го използвате?

Комплектът за повдигане на мигли Nanolash е разработен така, че всяка жена да може да извърши ламиниране на мигли сама у дома. Няма значение дали вече имате някакъв опит в тази област, или не. Кутията включва:

  • Lift – Step 1 (Стъпка 1) – 10 x 0,5 милилитрови сашета;
  • Fix – Step 2 (Стъпка 2) – също 10 x 0,5 милилитра сашета;
  • Keratin Booster – Step 3 (Стъпка 3) – получавате същото количество и капацитет.

В допълнение към основните продукти за ламиниране на мигли комплектът се предлага с всички необходими аксесоари за цялостното третиране. Сред тях са силиконови подложки и лепило за мигли Lift Lash Glue за прикрепянето им.

Използването на комплекта от Nanolash за домашно ламиниране на мигли е лесно. Преди нанасянето обаче миглите трябва да се подготвят правилно. Необходимо е да премахнете грима на очите си и да ги подсушите добре. След това силиконовите подложки се прикрепят в избрания размер и можете да започнете да нанасяте продуктите в правилния ред.

Всеки от тях трябва да се нанесе на около 1 милиметър от линията на миглите и да се остави за 7-10 минути. Преди да нанесете нов продукт, предишният трябва да се отстрани със сух или мокър апликатор.

Накрая, след като ламинирането на миглите приключи, силиконовите подложки трябва внимателно да се отстранят и след това можете да прокарате четката през миглите си. Това е всичко необходимо за да се насладите на красиви и естествено извити мигли без изкуствен ефект.

Колко дълго трае повдигането на мигли, извършено с комплекта Nanolash Lash Lift Kit?

Ламинирането на мигли в домашни условия, точно както и това в козметичния салон, не дава трайни резултати. Трябва да сте наясно, че процедурата изисква повторни процедури. Въпреки това един комплект от Nanolash ви позволява да извършите цели 10 процедури за ламиниране, така че е изключително ефикасен.

Средно ефектът се запазва до 8 седмици. Струва си обаче да се отбележи, че много зависи от първоначалното състояние на миглите. За съжаление, увредените мигли изискват малко по-интензивно възстановяване. Комплектът Nanolash Lash Lift Kit съдържа продукти, изготвени от няколко естествени и ценни за миглите съставки. Те допринасят за регенерирането на увредените косъмчета и следователно ефектът на повдигнатите мигли може да се запази по-дълго.

Повдигане и ламиниране на мигли в домашни условия – обобщение

Извършвайки повдигане и ламиниране на мигли в домашни условия с комплекта от Nanolash, можете да спестите не само много време, но и пари. Цялата процедура се свежда само до няколко прости стъпки, които могат да преобразят погледа ви за дълго време.

Ламинирането на мигли с Nanolash Lift Kit не само прави миглите по-дълги, по-гъсти и извити, но и подхранва косъма в дълбочина. Ефектът е видим веднага след премахването на силиконовите подложки. Благодарение на тази процедура можете да забравите за своята извивачка за мигли или за нанасянето на няколко слоя спирала, тъй като това вече няма да е необходимо.