Изберете високото качество – вземете Nanoil Argan Oil

Арганово масло Argan Oil

Nanoil Argan Oil е богато на антиоксиданти масло. То е пълно с над 100 ценни съставки за красив външен вид, поради което успява да забави стареенето, да хидратира и стегне кожата. Ако искате да подсилите растежа на косата си, това масло също е много подходящо. То ще накара кичурите ви да блястят отново, както и ще помогне на всеки тип кожа и дори ще действа като серум за лице или за около очите.

Висококачественото, органично сертифицирано, студено пресовано, нерафинирано, 100% натурално и екологично арганово масло от NANOIL съдържа прекрасните съставки, открити в аргановите ядки. Всяка капка е полезна и ще подобри рутината ви.

Какво е специалното на Nanoil Argan Oil?

Идеалният състав е на първо място. Над 80% незаменими мастни киселини! То включва линолова и олеинова киселини. Nanoil Argan Oil е подходящо за всички типове кожа и коса. То се харесва заради високата си концентрация на витамин Е, сквалан, каротини и бутироспермол, който предпазва от слънцето по естествен начин. Маслото е богато на вещества, които разкрасяват външния вид.

Какви са ефектите на аргановото масло?

Nanoil Argan Oil има много ползи.

  • Изглажда линиите по лицето и забавя стареенето.
  • Спира косопада и подсилва фоликулите.
  • Забързва растежа на косата, веждите и миглите.
  • Мощен антиоксидант е, което предотвратява увреждането от свободните радикали.
  • Заздравява и подхранва кожата, правейки я по-красива.
  • Предоставя натурална слънцезащита.
  • Чудесен серум за лице, тяло и коса е.
  • Стимулира възобновяването на клетките.
  • Предотвратява трансепидермалната загуба на вода.

Как да използвате Nanoil Argan Oil зависи от вас. Може да се включи към грижата за косата, тялото, лицето, ръцете, стъпалата или ноктите – всичко, за което можете да се сетите.

За нанасяне по косата

Nanoil Argan Oil е страхотно масло за правене на процедури на косата, които да я подсилят, подхранят и да й възвърнат блясъка и устойчивостта. То също така защитава кичурите от увреждане по време на стилизиране с топлина или от UVA/UVB лъчите. Аргановото масло спира наелектризирването и е чудесен серум за краищата на косата.

За нанасяне по тялото

Втрийте го в кожата, която е засегната от целулит или стрии, за да ги премахнете. Nanoil Argan Oil има възстановяващи, стягащи и подхранващи свойства, които регенерират тялото. Кожата ще е хидратирана в дълбочина.

За използване по лицето

Чудесно е за почистване на лицето. Nanoil Argan Oil ще ви помогне да премахнете водоустойчивия грим. То ще поддържа кожата красива и ще подхрани зоната около очите. Използвайте го като нощен крем или го добавете към дневния. То бързо ще възвърне сиянието и здравето на кожата.

За използване по стъпалата

Nanoil Argan Oil е чудесен крем за стъпала, който подобрява състоянието на кожата на петите. Добавете го към релаксираща и подхранваща вана, за да възстановите и хидратирате сухата, напукана кожа. То ще поддържа петите ви гладки.

За използване по ноктите

Веществата, които се съдържат в Nanoil Argan Oil подхранват нокътната плочка и кожата около нея. Това е най-добрата процедура за чупливи нокти. Втривайте в ноктите всеки ден или накисвайте ръцете за няколко минути в маслото след като леко го затоплите.

Арганово масло Argan Oil

От къде да купите Nanoil Argan Oil?

Ще откриете аргановото масло от Nanoil и други продукти в онлайн дрогериите или на www.nanoil.bg. Ако изберете официалния сайт, ще можете да прочетете за останалите козметики и да си създадете уникален комплект от продукти от Nanoil за сияйна кожа, бляскава коса и красиви нокти!