МОЛИВИ ЗА ВЕЖДИ – КЛАСАЦИЯ. Изберете Най-добрият и Най-препоръчван Молив за Вежди!

Кой молив за вежди е най-добрият?
Как да изберем добър молив за вежди?
Кой молив за вежди препоръчвате?

Тези въпроси се задават постоянно на козметиците и са причина за чести търсения в интернет. Нищо чудно: перфектно очертаните вежди са на мода от много сезони насам, а добрият стар молив за вежди все още е най-популярният продукт за грим на вежди. Това е така, защото той позволява лесно да създадете цялостен и прецизен грим на веждите: не само да очертаете и дефинирате веждите, но и да ги запълните с цвят и да създадете щрихи, наподобяващи косъмчета, в редките зони. Добрият молив за вежди е абсолютно задължителен елемент от всяка козметична чантичка. Кой е най-препоръчваният молив за вежди? Как да изберем най-добрия? Предлагаме ви всички отговори! Вижте нашите най-добри предложения по-долу.

Q&A; моливи за вежди – въпроси и отговори

Как да изберем молив за вежди?

Това може да бъде проблем за много жени. Най-важното е да не избирате твърде тъмен нюанс за веждите си, тъй като това прави чертите ви да изглеждат груби и състарява лицето ви! Ако искате да изберете най-добрия молив за вежди за себе си, заложете на нюанс, който е малко по-светъл от естествения цвят на веждите ви. Гримьорите също така често нанасят молив с тон по-тъмен на опакото, тъй като то трябва да е по-тъмно и по-изразено от останалите части.

Как да запълним веждите с молив?

Запълването на веждите с помощта на молив за вежди е много лесно и това със сигурност прави този продукт толкова популярен. Моливите за вежди са универсални, но много прецизни и не отнема много време да се овладее нанасянето им. Преди да започнете да запълвате веждите си, първо ги разресвайте нагоре с помощта на четчица. Най-добрите моливи за вежди са с вградена четчица, така че винаги ще имате една под ръка. Очертайте контурите на веждите си, като определите формата им. Сега запълнете празнините, като правите бързи и къси движения с върха (можете да използвате и по-тъмен нюанс, за да имитирате истински косъмчета на веждите). Следващата стъпка е да запълните цялата вежда с цвят, като не забравяте опашката да е по-тъмна, а вътрешният край – по-светъл.

Може ли моливът за вежди да се използва за грим на очите?

Оказва се, че може! Съвършено меките и податливи върхове на най-добрите моливи за вежди се използват чудесно като очна линия. Не забравяйте обаче, че докато моливът за вежди може да се използва за грим на очите, моливът за очи не е много подходящ за грим на вежди – върхът му не е толкова издръжлив, размазва се в течение на деня и не осигурява толкова прецизен ефект на грима.

МОЛИВИ ЗА ВЕЖДИ – КЛАСАЦИЯ Изберете най-добрия и най-препоръчвания молив за вежди!

А сега да преминем към хубавата част. Дойдохте тук, за да разберете кой молив за вежди е най-добрият. Нашите най-добри предложения ще ви помогнат да намерите фаворит, така че да не се налага да харчите пари за безполезни покупки. Разберете кой е най-препоръчваният молив за вежди и разгледайте нашите рецензии!

МОЛИВИ ЗА ВЕЖДИ – НАШИТЕ ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Лесно нанасяне 5/5 ★★★★★
Пигментация 5/5 ★★★★★
Естествено изглеждащи нюанси 5/5 ★★★★★
Дълготрайност 5/5 ★★★★★
Накрайник 5/5 ★★★★★
Твърдост 5/5 ★★★★★

Най-добрият молив за вежди? Няма абсолютно никакво съмнение, че това е NANOBROW. Запознайте се с новия уникален молив, който съчетава най-добрите характеристики на всички най-успешни моливи за вежди досега, за да осигури максимална прецизност. Той впечатлява с изтънчения си ултратънък връх с перфектна мекота, четири красиви наситени нюанса, подходящи за всеки тон на кожата, и изключителна издръжливост, като същевременно остава лесен за почистване. За да бъде отстранен, този молив за вежди не изисква силни почистващи препарати или търкане на кожата, което отслабва косъмчетата на веждите. Това е най-съвършеният молив за вежди както за неопитни в изкуството на грима на веждите, така и за професионални гримьори. Той се предлага с вградена четчица и разполага с всичко необходимо за пълен грим на веждите само с един продукт! Той е изключително прецизен! Помага ви да очертаете веждите си, за да определите перфектната им форма, да ги запълните с цвят и да имитирате истинските косъмчета на веждите. Нищо чудно, че е толкова препоръчван молив за вежди. И накрая, една приятна изненада: Nanobrow Eyebrow Pencil се предлага на изгодна цена за това високо качество! Истински шедьовър!

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Ultra-Slim

Лесно нанасяне 5/5 ★★★★★
Пигментация 5/5 ★★★★★
Естествено изглеждащи нюанси 4/5 ★★★★
Дълготрайност 4/5 ★★★★
Накрайник 5/5 ★★★★★
Твърдост 5/5 ★★★★★

Списъкът с най-добрите моливи за вежди няма да е пълен без този емблематичен и легендарен продукт: Anastasia Soare е една от най-добрите експертки по вежди, затова не е чудно, че Brow Wiz е толкова препоръчван молив за вежди с блестящи отзиви. И все пак, след всички тези години, той несъмнено е бестселър в козметичната индустрия и един от първите моливи за вежди с прибиращ се връх. Точно както моливът за вежди Nanobrow, той не трябва да се подостря! Структурата му е устойчива на размазване и дълготрайна, а също като предшественика си позволява да надграждате покритието, тъй като накрайникът е податлив и приятен, като си сътрудничи добре с кожата по време на нанасянето. 10-те нюанса ви дават богат избор. Това ли е най-добрият молив за вежди? Има един малък недостатък: предлага се на зашеметяващо висока цена. Освен това черният нюанс би могъл да бъде малко по-мек.

3. Precisely My Brow на Benefit Cosmetics

Лесно нанасяне 5/5 ★★★★★
Пигментация 4/5 ★★★★
Естествено изглеждащи нюанси 4/5 ★★★★
Дълготрайност 5/5 ★★★★★
Накрайник 5/5 ★★★★★
Твърдост 4/5 ★★★★

Всеки, който се интересува от грим, трябва да е запознат с марката Benefit. Това е една от най-популярните марки, известна със своите продукти за грим на вежди. Тя се отличава с иновативни решения, като например молива, който прилича на четирицветна писалка. Дали Precisely My Brow е най-добрият молив за вежди? Със сигурност върши добра работа за спот попълване на редки вежди. Върхът е тънък и имитира истинските косъмчета на веждите, за да изглеждат като вашите собствени, а освен това моливът издържа през целия ден. Лесното нанасяне и издръжливостта го правят един от най-препоръчваните моливи за вежди. Даваме му и един плюс за дизайна!

4. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine

Лесно нанасяне 4/5 ★★★★
Пигментация 5/5 ★★★★★
Естествено изглеждащи нюанси 4/5 ★★★★
Дълготрайност 5/5 ★★★★★
Накрайник 5/5 ★★★★★
Твърдост 4/5 ★★★★

Молив за вежди, създаден от музикалната звезда Риана! Той изненадва с впечатляваща гама от нюанси (14 цвята!), висока издръжливост и изтънчен връх. Моливът за вежди на Fenty Beauty е с прибиращ се накрайник и вградена необичайна четка с форма на лопатка, която ви помага да разресвате сводовете си преди и след гримиране. Това несъмнено е препоръчван молив за вежди, благодарение на световноизвестната му създателка. Структурата му осигурява матово покритие, което ще ви хареса. Този молив за вежди е и водоустойчив.

5. HUDA BEAUTY #BombBrows Microshade Brow Pencil

Лесно нанасяне 4/5 ★★★★
Пигментация 4/5 ★★★★
Естествено изглеждащи нюанси 4/5 ★★★★
Дълготрайност 5/5 ★★★★★
Накрайник 5/5 ★★★★★
Твърдост 4/5 ★★★★

Този молив за вежди може и да не е най-лесният за използване, а нюансите му да са ограничени по отношение на гамата и тоновете, но прецизният му връх и структурата му с добра устойчивост на износване и размазване го правят и доста препоръчителен молив за вежди. Марката Huda стана известна с отличните си палитри със сенки за очи. Моливът за вежди BombBrows Microshade е замислен да бъде перлата на цялата колекция гримове. Ако се надявате на висока издръжливост, трябва да знаете, че това е водоустойчив молив за вежди. Твърдостта на върха е спорна. Някои хора обичат този молив, докато други твърдят, че нещо му липсва, тъй като моливът за вежди на Huda Beauty понякога оцветява кожата около веждите. Това е по-скоро продукт за професионалисти.

6. Too Faced Super Fine Brow Detailer

Лесно нанасяне 4/5 ★★★★
Пигментация 5/5 ★★★★★
Естествено изглеждащи нюанси 4/5 ★★★★
Дълготрайност 4/5 ★★★★
Накрайник 4/5 ★★★★
Твърдост 3/5 ★★★

Ако се страдате от редки вежди, моливът на Too Faced е най-добрият избор. Според някои гримьори това е най-добрият молив за вежди за тънки и редки вежди. Вероятно професионалистите могат да го нанасят без усилие, но не всички харесват консистенцията му: тя е мека и наподобява структурата на моливите за очи. Той може да направи петна по кожата около веждите. Тънкият връх помага да се замаскират редките участъци и да се имитират истинските косъмчета на веждите. Моливът за вежди Too Faced се предлага в осем нюанса, вариращи от черно до сиво, а пигментите създават доста естествено изглеждащ завършек. Трябва да знаете, че въпреки че формулата е водоустойчива, моливът леко се размазва, когато прокарате пръст по веждите. Голям плюс за пигментацията: тя е безупречна!