Изключително прецизен молив за вежди с апликатор. Запознайте се с Nanobrow Eyebrow Pencil!

Прецизен молив за грим на вежди с ултратънък връх

Благодарение на този продукт ще забравите за разхвърляните, тънки и почти невидими вежди!

Nanobrow Eyebrow Pencil е създаден, за да ви осигури цялостен и дълготраен грим, дори ако сте притежател на неравни и тънки арки. Продуктът подсилва естествената красота на веждите ви. От значение е да ги подчертаете, без да преувеличавате – веждите ви трябва да съответстват на останалата част от лицето ви.

Вие сте професионален гримьор или напълно начинаещ? Nanobrow Eyebrow Pencil е продукт, идеален за всички и за всеки повод. Той ще ви улесни в дефинирането на линиите на веждите, запълването на празнини, както и добавянето на линии, наподобяващи косъмчета – вие решавате коя техника на гримиране ви подхожда най-добре! Резултати? Изразителни, подчертани вежди, изпълнени с великолепен цвят през целия ден.

Nanobrow Eyebrow Pencil

Продуктът се предлага в цветове:

Nanobrow Eyebrow Pencil – ревю

  • Пигментация: Цветовете и тяхната интензивност са най-важните аспекти, които трябва да вземете предвид при избора на молив за вежди. Намирането на перфектното съчетание играе ключова роля – то прави грима ви да изглежда много естествен и неглиже. Nanobrow Eyebrow Pencil се предлага в няколко универсални цвята, които подхождат както на хладните, така и на топлите типове красота. Интензивната пигментация прави продукта ефикасен.
  • Материал: Автоматичният Nanobrow Eyebrow Pencil с ултратънко графитено тяло и специална четка за разресване на косъмчетата е винаги готов за употреба – не е необходимо да го заточвате, както другите традиционни моливи. Дефинирайте удобно формата на веждите си и добавяйте отделни малки косъмчета. Освен това той е идеален за запълване на пропуски и кръпки.
  • Консистенция: Меката, кремообразна текстура на Nanobrow Eyebrow Pencil позволява бързо и приятно нанасяне. Той се плъзга гладко по кожата (голям плюс в случай на чувствителна кожа), като оставя кадифен завършек. Продуктът създава естествен грим, но ако желаете по-дръзък, по-естествен вид, притиснете молива по-силно към кожата. Изключително прецизен молив за вежди с четчица. Не се размива и е устойчив на размазване, което гарантира, че няма да се налага да коригирате през деня.

Какви са резултатите от Nanobrow Eyebrow Pencil?

  • Запълва празнините и неравностите с цвят и оптически удебелява дъгите на веждите
  • Рисува тънки линии, имитиращи истински косъмчета на веждите
  • Позволява да се очертаят равномерни линии на веждите
  • Осигурява дълготраен, няколкочасов грим на веждите без размазване
  • Кадифена формула, деликатна за кожата
Прецизен молив за грим на вежди с ултратънък връх

Nanobrow Eyebrow Pencil – онлайн отзиви

Търсите добър молив за вежди? Не забравяйте да проверите онлайн отзивите за него! Ето какво казват те за Nanobrow:

„Аз съм ШОКИРАНА – купих този молив вече 3 пъти и едва сега пиша отзив 😀 За мен той е по-добър от MAC и Anastasia Beverly Hills!!!“ (Наталия, 32 г.)

„Моят личен фаворит! Не мисля, че някога ще го заменя. Подчертава естествено веждите, не се размазва и издържа цял ден.“ (Надя, 39 г.)

„Този молив за вежди е с перфектна консистенция – издържа дълго време дори в дните, когато тренирам! Гримът ми никога не се разваля 🙂 Предимството му е в много тънкия молив и четката с апликатор, които осигуряват лесно нанасяне и фантастичен завършек на грима.“ (Магдалена, 26 г.)

„Открих този молив за вежди случайно и се сдобих с него по време на Черния петък (страхотни намаления!), Той има прибиращо се тяло от едната страна и страхотна четка от другата. Цветът съответства на веждите ми (тъмно русо). Опитах много други продукти от други марки, но не бях толкова доволна. В бъдеще със сигурност ще си купя този на Nanobrow!“ (Ива, 41 г.)

Молив за вежди Nanobrow – откъде да го купя?

Продуктът се предлага на www.nanobrow.bg