Да разгледаме отблизо Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser. Заслужава ли си целия този шум?

хидратиращ крем за лице

 Мисията на Малтийската марка Ghasel е да създава първокласни продукти за грижа за кожата. По тази причина тя пусна на пазара уникален дневен и нощен хидратиращ крем – Maltese Honey Face Moisturiser. Този специален козметичен продукт осигурява необходимата 24-часова хидратация.

Хидратиращият крем на Ghasel е усъвършенстван, за да осигури максимална грижа за кожата. Продуктът на основата на малтийски мед предизвика голямо вълнение на козметичния пазар. Този мощен хидратиращ и регенериращ продукт с антиейджинг свойства е най-търсеният подхранващ крем за лице.

Ние знаем как да осигурим ценна хидратация

Ghasel осигурява бърза регенерация на уморената, сивкава и изтощена кожа. Той е мощен енергиен тласък за всички типове кожа и е идеален както за сутрешната, така и за вечерната грижа за кожата. Използван редовно, той насърчава защитата на кожата, изложена всеки ден на вредните фактори на околната среда като свободни радикали, екстремни температури или UV лъчи.

Малтийският мед, комбиниран с витамини, минерали, масла и растителни екстракти, осигурява ударна доза хидратация. Той укрепва състоянието и структурата на кожата, като подобрява външния ѝ вид на мига. Деликатният аромат на мед осигурява максимален комфорт при употреба.

хидратиращ крем за лице

Ghasel – без консерванти, парабени, ГМО и силикони.

Този продукт не съдържа вредни съставки. Вместо това той съдържа:

  • Малтийски мед: уникално вещество със силни хидратиращи свойства. Той изглажда кожата и осигурява младежки и сияен вид. Антибактериалните му свойства действат чудесно при лечение на акне. Препоръчва се за суха, нормална, проблемна или склонна към алергии кожа. Подобрява еластичността и гъвкавостта на кожата. Той е средство за защита от образуването на всякакъв вид бръчки.
  • Масло от ший: предотвратява загубата на вода, като осигурява усещане за непрекъсната хидратация и подхранване. Идеално за мазна, нормална, склонна към акне или смесена кожа. Притежава успокояващи свойства и облекчава раздразненията и кожните проблеми. Стимулира производството на колаген и еластин, отговорни за младежкия вид на кожата. Подпомага регенеративния процес на кожата и изглажда бръчките.
  • Кофеин: има стимулиращ ефект върху уморената кожа. Укрепва кръвоносните съдове и подпомага кръвообращението, като доставя сила и енергия на кожата. Намалява подпухналостта и тъмните кръгове, като премахва признаците на умора. Осигурява сияен и свеж вид.
  • Рициново масло: козметична съставка, позната от векове. Неговите антибактериални и противовъзпалителни свойства са отлични при кожни проблеми. То е важно за процеса на регенерация на кожата.
  • Витамин В6: мощен антиоксидант с противовъзпалителни и противостареещи свойства.
  • Витамин Е: токоферолът неутрализира вредното въздействие на свободните радикали. Той предотвратява разграждането на кожните липиди, подпомага клетъчния метаболизъм и подобрява еластичността и гъвкавостта на кожата. Той уеднаквява тена на кожата, бори се с обезцветяванията и укрепва стените на кръвоносните съдове.
  • Екстракт от зелен чай: незаменим при замърсена, суха, склонна към акне или мазна кожа. Притежава тонизиращи и регенериращи свойства, намалява възпаленията и изсветлява кожата, като повишава здравословния ѝ тонус.
  • Екстракт от градински чай: минимизира порите и възпаленията. Регулира работата на мастните жлези, като предотвратява появата на некрасива лъскава кожа. Неговите почистващи и тонизиращи свойства предотвратяват образуването на черни точки и петна.
    Научи повече: www.ghasel.mt