Как да пазя моето лице гладко и сияще: процес по вечера за стъпка по стъпка на рутинната поставяне на кожата

Създаването на рутинна поставяне на кожата е важна част от изграждането на индивидуалната ухода за кожата. Не се отказвайте от тази важна процедура, ако искате да поддържате младостта на вашата изражена кожа.

В този напис Открийте стъпка по стъпка рутинна поставяне на кожата в плътно, за да осигурите, че екстра ефектите му и излишната силица са изминали, а алварите са останали.

1. Намиране на подходящите продукти за Вашия тип кожа

Първата и най-важната стъпка при изграждане на рутинна поставка на кожата е да се открие подходящия продукт за вашия тип кожа. Прилагайте избран продукт, който да подхожда по типа и хидратацията на Вашата кожа, за да постигнете най-добри резултати.

Наличността на продукти за грижа за кожата може да бъде лошо представена. Може да бъдете заблудени измежду цените, отзивите итн. За да правите най-доброто за вас, моля потърсете квалифицирано мнение за подходящите продукти за вашия тип кожа. Нека професионалистът да Ви зареди с по-нататъшна информация за продукти, които ще послужат най-добре за вашата кожа.

2. Прилагане на пране и промиване на лицето.

След намиране на подходящите продукти за вашия тип кожа, можете да преминете към прилагането на пране и промиване на лицето. Използвайте лек мицелизиращ загряващ гел или пиене, за да подхожда на вашия тип кожа.Течните му съставки ще освободят пристигналите в деня замърсители, директно влизайки в порите за да изчисти неочищените пори.

След промиването можете да използвате и митно тънко ексфолициращо пране за да премахнете още останалите замърсители. Някои митни прани съдържат гранулирани партикули, които ще помогнат да изчистите вашата проходимост без да повредите вашата кожа. Не забравяйте да се подсладите с лека масажа при прилаган