Как да си оцветим бръчките със хена?

Днес все повече девойки се пристрастяват към тънки и страхотно оцветени бръчки. Дават по-живи и младежки изглед, в същото време подчертават нашата красота. С помощта на хена можем лесно и бързо да добием всичко това с минимум усилия. Бележка: Хената е безопасна и не предизвиква проблеми на кожата или на бръчките.

Какви са крайните резултати от това?

Очевидно най-важното, което хената ще прави, е да ни даде светли и ярки бръчки, без да е необходима допълнителна цветазия. Най-добре е тази техника да се използва за придаване на тон на бръчките или за да ги подчертае и да допълни външния им вид. Ще ви помогне да изглеждате по-освежени и младежки. Помнете, че хената изгаря при пряк контакт със слънцето, поради което след процедурата ви се препоръчва да посетите солариум за поддържане на цвета. Има още други причини, поради които са необходими други посещения на козметичния салон.

Как да се подготвим за процедурата?

За да достигнете по-много стойкост и да избегнете проблеми с вълнообразна форма на бръчките, трябва да се подготвите добре преди пристъпване към процедурата. Очите да се подхопите добре, най-вече да се осигури непреходимост на продукта. След това, почистете бръчките с гел за почистване и зацепете им хризотия като давате форма на бръчките. Не прилагайте продукти за обем или вече оцветени продукти. Това би могло да прецака процедурата и да доведе до смяна на цвета след процедурата. Сухата и чиста кожа ще бъде нужна за да се постигне по-добър резултат.

Какви са стъпките?

Началото на процедурата е готово! Най-вече ще се нуждаете от хена, мазнина или масло (кокосом, слонова кост или оливково масло). Идеалната хена в малки масажни движения да се нанася върху бръчките (не на кожата до бръчките). Процедурата започва с прилагане на масло или смес от хена и мас