Lashcode nomer edno spiralaПървият продукт за грим, който разкрива истинската красота на женствения външен вид. Спиралата Lashcode действа по два начина – подчертава миглите с наситено пигментирана формула и разкрасява отвътре, благодарение на пълния набор от подхранващи вещества.

Прикриването на несъвършенствата не е основната цел на грима. Продуктите за красота трябва да имат за цел да подчертаят и покажат на преден план красотата на всяка жена.

Зашеметете с невероятен вид

Именно това са имали предвид производителите на Lashcode, когато са искали да създадат този продукт. Поддържащата спирала отговаря на нуждите на всички жени; тези, които желаят естествено подчертаване на очите и онези, които предпочитат по-силен грим. Lashcode не само уплътнява и удължава, но и осигурява обем, извиване и красива форма, като се грижи за Вашето здраве. Не се размазва, не оставя зацапвания и не слепва миглите.

Lashcode предлага максимална устойчивост и презицно подчертаване. Красиво подчертани мигли – това е ефектът повлиян от:

  • удобна силиконова и аеродинамична четка
  • кадифена, наситено пигментирана формула

Спиралата Lashcode изглежда луксозно благодарение на матовата тубичка, в която се предлага. Това Ви позволява да усетите лукса на собствените си мигли. Синхронът на кадифената, перфектно покриваща формула и прецизната, изключително гъвкава четка гарантират безупречен грим. Наситеният черен цвят подчертава дълбочината на Вашия външен вид. Спиралата наистина сгъстява и удължава всяка мигла. Четката изглажда миглите, като това им придава естествен вид. Косъмчетата на четката имат различни дължини, което Ви позволява да достигнете до най-труднодостъпните места и да покриете най-късите мигли.

Разкрийте истинската красота

Същността на красотата на жената се крие в очите й; естествени, подчертани и секси. Един замах с четката прави Вашите мигли гъсти и обемни. Но Lashcode не е стандартна спирала. Действа отвътре, подчертавайки красотата на миглите. Това е възможно благодарение на сорбционните свойства, които притежават миглите (способността да абсорбират веществото точно като косата).

Спиралата е съставена от подхранващи съставки; всяка от тях има различно действие, като целта е ефект на невероятен свеж вид; дори след премахване на грима:

  • Екстракт от соев филиз – стимулира растежа на миглите,
  • Екстракт от пшеничен филиз – възстановява и придава еластичност,
  • Байкалин – забавя стареенето на миглите,
  • Пантенол – подсилва блясъка и омекотява, защитава,
  • Витамин Е – действа като антиоксидант,
  • Аргинин – дълбоко овлажнява и възпрепятства опадането.

Lashcode е спирала, която действа по два начина за максимално съвършенство в грима за очи. Можете да я носите всеки ден, без да се притеснявате, че това ще отслаби миглите Ви; кадифената формула ги подхранва през цялото време. Спиралата осигурява незабавно подчертаване, както и дългосрочно действие, подобрявайки естествената красота на миглите.