Запознайте се с NANOIL – най-доброто масло за стилизиране и защита на косата

Запознайте се с NANOIL - най-доброто масло за стилизиране и защита на косатаОт къде знаете, че косата Ви е трудна за стилизиране? Отстранява водата и отнема много време да се изсуши. Тъй като тази коса има проблем с абсорбцията на вода, използването на продукти за стилизиране може да се окаже проблемно и неефективно. Този тип коса изисква прецизна грижа.

Има различни типове коса, например къдрава и обемна. Но в тази статия ще се фокусираме върху проблема на плоската коса. Ако кичурите Ви падат тежко върху раменете – вероятно имате коса с малка порьозност и знаете недостатъците на този тип коса.

Коса с малка порьозност – какво означава това?

Завиждаме на жените, които имат коса с малка порьозност – права, гладка, блестяща. За съжаление, не знаем колко много проблеми и ограничения притежава този тип коса. Например, изборът на продукт за подходяща грижа. Повечето продукти имат твърде тежки формули, които остават върху косата, вместо да навлизат в дълбочината на косъма. Те я утежняват и омазняват по-бързо. Затова не можем да кажем, че това е ефективна грижа.

Освен това, косата с малка порьозност е устойчива на накъдряне. Топлинното стилизиране и различните продукти няма да проработят в този случай. Лесно е да се влоши състоянието й и да се увеличи нейната порьозност. Препоръчително е да се защитава от увреждащи фактори и да се помисли за алтернативен начин на правене на къдрици. Вместо да се борите с плътно прилепналия кутикулен слой на косата с малка порьозност, е по-добра идея да намерите подходящо подбрани растителни масла.

Повече не трябва да търсите перфектния продукт!
Кажете сбогом на косата, която Ви пречи!
Времето за идеални къдрици и пълна защита е точно сега!

NANOIL ЗА КОСА С МАЛКА ПОРЬОЗНОСТ

Състав на Nanoil. Какво прикрива? Как действа?

Nanoil за коса с малка порьозност е една от трите версии на Nanoil. Предназначен е за коса, която има граничен кутикулен слой. Затова, маслата изоблистващи от наситени мастни киселини са главната съставка. Какви масла съдържа?

Много популярното кокосово масло (погрешно използвано за увредена коса), което подхранва косъма и създава протективен слой. Второто е арганово масло – познато като течното злато – защото доставя естествена защита срещу топлина и действа като отличен стилизиращ грунд. От друга страна, рициновото масло подсилва растежа на косата и подобрява блясъка. Амазонското масло от купуасу гарантира еластичност и овлажненост. Друго масло, което се включва, е маслото от ший, което предпазва косата от дехидратиране.

Кедровото масло, екстрахирано от Сибирски бор, е много интересна съставка. То е идеално за скалпа – регулира pH, пречиства и подобрява функционирането на клетките на скалпа. Трябва да има място и за маслото от маракуя – прекрасен антиоксидант, който потиска процесите на стареене на косата. На последно място, но не и по значение: маслото от моной (подсилва водно-липидната обвивка) и маслото от бабасу (улеснява сресването и стилизирането, както и предпазва краищата на косата чрез непрекъсната защита).

Има и още!

Nanoil за коса с малка порьозност съдържа шест допълнителни съставки, които осигуряват много важно действие. Два иновативни комплекса, които са най-интересни: Kerastim – действа срещу опадането на коса и Baicapil – забързва растежа на косата. Освен това, продуктът включва УВ филтър, който е жизненоважен за този тип коса и защитата от слънчева светлина. Има и пантенол, който поддържа обема. Съставът на Nanoil за коса с малка порьозност е обогатен и с два витамина. Витамин А спомага косата и предотвратява опадането. Витамин Е се бори срещу свободните радикали, които я отслабват.

Трябва да споменем, че Nanoil за коса с малка порьозност е единственият продукт, който действа отвън и отвътре, както на косата, така и на скалпа. Няма друг продукт, който да работи толкова комплексно. Не само, че разкрасява и защитава косата, но и възстановява водно-липидната бариера на скалпа. Здрав скалп означава жизнени космени луковици и красива коса.

Опаковката на Nanoil. Елегантност и модерност

Невъзможно е да преминем покрай маслата за коса Nanoil равнодушно. Цялата серия изглежда наистина елегантно. Чувствате се сякаш държите нещо луксозно. Nanoil за коса с малка порьозност има обем 100 мл. Изглежда повече на пръв поглед заради много тънкото стъкло, което защитава ценния продукт. Простичката бутилка с черен и златен цвят е много впечатляваща. Блестящата, наситено черна кутия създава грандиозна гледка.

Ефективната формула на Nanoil за коса с малка порьозност – златното, безтегловно масло с отлично абсорбиране. Необичайният апликатор не изглежда като малките простички диспенсъри. Той е изключително удобна помпа с плосък, голям край, който идеално съвпада с нашите върхове на пръстите. В резултат на това, можем да измерим подходящо количество, което прави нанасянето бързо и приятно.

Инструкции за употреба на маслото за коса Nanoil. Направете го по Ваш начин

Друга иновация от Nanoil е методът за нанасяне. Nanoil за коса с малка порьозност (като другите версии) може да се използва по разнообразни начини. Може да се нанася на косата и скалпа, защото изобилства от ползотворни субстанции. Формулата няма силикони, парабени и вредни съставки, затова и не запушва порите на кожата, не пречи на работата на мастните жлези и не причинява раздразнения на скалпа. Nanoil за коса с малка порьозност е идеалното решение.

Начинът и времето за нанасяне зависи от Вас. Систематичното нанасяне е единственото условие, което трябва да изпълните. Само редовното нанасяне на ценните нутриенти в косата и скалпа ще гарантира ефекти. Nanoil за коса с малка порьозност може да се прилага вечер, сутрин или по време на деня. Подходящ е за процедури върху суха и мокра коса. Може да го използвате преди или след измиване на косата, преди или след стилизиране. Има хиляди възможности и изборът за идеален метод на нанасяне зависи от Вашите нужди и времето, което имате на разположение.

17 Коментара “Запознайте се с NANOIL – най-доброто масло за стилизиране и защита на косата”

  1. Лиза

    Просто не мога да убедя себе си да направя процедура с масло за коса, притеснявам се, че ще утежни косата ми още повече. Не мога да повярвам, че едно подобно мазно масло е способно да се справи с мазен скалп

    Отговор
    • Аби

      маслото ми помогна много. Използвах различни шампоани, лосиони за скалп, лосиони с отмиване, но дори да помагаха, беше само временен ефект и проблемът отново се появяваше, когато косата ми свикваше с продуктите, така започнах да използвам кокосово масло

      Отговор
  2. Лена99

    Харесвам маслото от ший, действа страхотно за косата ми, но наскоро прочетох, че процедурата с масло за коса има най-добрите ефекти когато се комбинира с няколко масла и започнах да търся за този тип продукт, така че определено ще опитам това масло заради невероятния състав

    Отговор
    • Джу

      косата ми не харесва маслото от ший толкова много но ми е любим продукт под формата на балсам за тяло!

      Отговор
  3. Катя

    опаковката е много хубава и елегантна, но доста скъпа

    Отговор
  4. Paige M

    редовността е много труден процес за мен, лесно губя кураж

    Отговор
  5. Йоан@

    Правя процедури с масло за коса от две години и нанасям няколко различни масла, но никога това. Искам да го пробвам, защото обичам смесването на масла, а това има страхотни мнения

    Отговор
  6. Анет27

    от съставките в маслото, са ми познати рициново масло, кокосово масло и масло от ший, затова бях приятно изненадана от nanoil, много е леко и се нанася лесно, повярвайте ми имах големи проблеми когато исках да нанасям рициново масло. Така за последния месец използвам серум и сега мога да кажа че косата ми изглежда много по-добре. искам да имам повече коса от преди затова ми е интересно дали ще се подобри

    Отговор
  7. ButterFly

    опитът ми с рициново масло не е най-приятният, първо беше трудно за нанасяне, защото беше лепкаво и след това не се отмиваше. Мисля, че си слагаш шампоан по 5 пъти

    Отговор
  8. Каролина

    Страхотно е, че освен масла (защото всеки смесва масла) има и допълнителни субстанции като керастим и байкапил

    Отговор
  9. Мади87

    по мое мнение, това е най-добрата козметика за коса, която съм използвала

    Отговор
  10. Каролина

    моя приятелка има същото масло и го обожава, нанесох го на косата си и си мислех че е с малка порьозност и ще стане страшно, наистина не изглеждаше добре изобщо

    Отговор
    • Kitty_

      Може би има значение начинът на нанасяне. Не всеки тип коса ще се облагодетелства от същия метод на употреба. Например, нанасянето на масла върху мокра коса не действа изобщо и същото важи за процедура с масло през нощта. Два часа са достатъчни, ако го оставя по-дълго, косата ми хич не изглежда добре.

      Отговор
  11. Анжела

    В момента използвам nanoil за коса с голяма порьозност, целта ми е да намаля порьозността, би било супер. Знам, че много момичета са успели да го направя благодарение на тези масла

    Отговор
    • Катя

      Сега аз използвам ленено масло върху косата си, която е с голяма порьозност, и също разчитам на това да намаля порьозността й

      Отговор
  12. M_Mouse

    Не бях толкова впечатлена от това масло, добро е но все още не знам дали ще си купя друго, има и други масла които мога да опитам

    Отговор
  13. Ани

    от години използвам рициново масло за нанасяне върху скалп и кокосово масло за коса и винаги отнема време и усилия да направя косата си да изглежда добре. Първият път когато прочетох за това масло бях толкова впечатлена че го поръчах веднага. Толкова е добре че може да се нанася и върху скалпа и върху косата. Не мога да чакам!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *