Как да си направиш макияж за 5 минути?

Как да направим макияж за 5 минути?

Като изглеждате добре и привлича се по време на краткия си работен ден не е лесно да се изпълнят двете неща заедно. Но това и не е невъзможно. Тук ще обясня как да направите хубав макияж за по-малко от 5 минути.

Стъпка 1: Започнете с базата

Ние предпочитаме да използваме хидратиращи средства за интензивен макияж. Можете да започнете с дневна крем или мастилка преди нанасяне на основния макияж. Това ще предотврати пресушаването на кожата ви по време на процеса на макияж. Освен това, нанасянето на продукт, съдържащ жирни масла, като слънчеви капки или масло за бяло зърно, ще задържи макияжа на по-дълъг период от време.

Стъпка 2: Всеки добър макияж започва с поставянето на фон

Преди поставяне на лоновата козметика, използвайте фон. Фон изразява базата на макияжа чрез нанасяне на всичките продукти като един гладък цвят. Използвайте кремен фон или въглен. Прилагайки го с най-тънко движение рисунката на кожата не би трябвало да се променя. За най-добри резултати, нанасяйте хапка по активното лице и натискайте матиращото се козметика на кожата. Истинският процес при измазване би бил най-добрата идея. Ако са възникнали черни плочки, то това значи, че преди да завършите нанасянето на базата, трябва да приложите допълнителен балсам.

Стъпка 3: Направете приложението на лоновата козметика

Нанасянето на лоновата козметика може да се изпълни по много начини. За ясен намерен макияж, ви молим да използвате прахова козметика. За изграждане на бръмъра и прахообразни интервали или прилагане на цветни пигментни продукти можете да използвате киста. Кистата ще ви помогне да приложите лоновата козметика бързо и ефективно. Също така, прилагайте още малко фон на макияжа, за да се подобрят впечатленията.

Стъпка 4: Добавяне на сенки и с невероятната гривна

Ако иска