Dual Stylers на L’Oreal

L’Oreal пусна на пазара три страхотни продукта за грижа за косата, които ще направят процеса на изсушаването със сешоар много лесно, без да се предизвиква дехидратиране на структурата на косата. Обикновено след като си измием косата е трудно да си стилизираме косата и тя си остава статична. Трябва да използвате голямо количество различни продукти преди са постигнете желания ефект. За бъде животът по-лесен, можете да използвате Dual Stylers докато косата е все още влажна. В тази серия можете да намерите три продукта, като всеки от тях е създаден, за да реши специфичен проблем. Серията е разделена според ефекта, който искате да постигнете.

L’Oreal3

‘Liss&Pump Up’ е за онези, които искат да повече обем, но без хвърчащи косъмчета. Създаден е така, че да е подходящ за всякакви видове коса: суха, боядисвана, къдрава и т.н. Косата Ви ще изглежда плътна, но без развити къдрици.

‚Sleek&Swing‘ е перфектен избор за онези, които искат косата им да е права или ако планират да използват машата за изправяне. Защо да трябва да се отказвате от обема ако искате да имате права коса? Не е необходимо косата на прилепва по скалпа Ви. Сега със зеленият ‚Sleek &Swing‘ можете да имате обемна, мека и права коса. Ако нанесете тази кремообразна формула, ще видите колко е лесно да стилизирате косата си.

‚Bouncy Tender‘ е създаден за чуплива коса. За да интензифицирате къдриците, използвайте малко от този лосион и с дифузера за да ги фиксирате, така както искате. Също така този продукт предоставя добра защита на косата от топлината, така че спокойно можете да използвате маша или преса за коса след това.

Защо трябва да използвате L’Oreal Dual Stylers Series? Благодарение на най-новите продукти L’Oreal products, Вие ще можете да:

• Разресвате с лекота влажната си коса
• Оформите косата си и прическата да издържи до 72 часа
• Предпазите косата си от високата температура
• Запазите влажността на косата си

L’Oreal0Не много хора осъзнават колко вредна за косата е високата температура. Тя изсмуква влагата и по този начин уврежда косъма. Когато косата Ви е склонна към цъфтеж, краищата ѝ се разделят много бързо. Независимо кога използвате сешоара или пресата за коса, направете така, че косата Ви да е предпазена с някой от продуктите L’Oreal Dual Styler. Всеки един от продуктите не би трябвало да струва повече от 20 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *