Изберете клъстерни мигли DIY Eyelash Extensions от Nanolash!

Всяка жена мечтае за изкусителен поглед. Въпреки това не всяка жена може да се похвали с естествено пищни мигли, тъй като те често са слаби и са склонни да падат или да се чупят. Естествените мигли обикновено са слаби и тънки. Днес обаче всяка жена може да се сдобие с удължени мигли без помощта на козметик благодарение на DIY Eyelash Extensions!

изкуствени мигли

Възможно ли е да си направите удължаване на мигли, без да посещавате козметик?

Повечето жени избират да посетят козметик за полуперманентно удължаване на мигли. То отнема от 2 до дори 3 часа, въпреки че поставянето може да трае до 2-3 седмици. Този метод обаче не е съвършен.

Лепилото за мигли, както и изкуствените мигли, които са твърде тежки, оказват отрицателно въздействие върху естествените мигли. След няколко години на полуперманентно удължаване на миглите, те стават слаби и също могат да започнат да падат.

Освен това полуперманентното удължаване на мигли не е решение за всяка жена. Не всички ще бъдат ентусиазирани от дълготрайни резултати, които не могат да бъдат променени или свалени, когато им се прииска.

В този случай решението може да е клъстерните мигли Nanolash – DIY Lash Extensions! Тези мигли са предназначени за нанасяне вкъщи, което може да се извърши в уюта на дома ви само за 10 минути.

удължаване на мигли

DIY Lash Extensions Tufts – открийте този първокласен продукт!

DIY Lash Extensions е първокласен продукт. Марката Nanolash е положила всички усилия, за да отговори на нуждите дори на най-взискателните жени. Готовите за употреба клъстери за мигли за нанасяне в домашни условия се предлагат в две версии:

 • самостоятелна кутия – състои се от 36 клъстера в 8 стила за избор и 3 дължини (10, 12 и 14 мм) във всеки случай;
 • пълен комплект за удължаване на мигли – в допълнение към клъстерните мигли, той включва допълнителни аксесоари, като лепило, фиксатор, отстраняващо средство и апликатор за мигли от Nanolash.

Производителят гарантира, че поставянето на клъстерни мигли в домашни условия не изисква предварителен опит. Твърди се, че самото нанасяне отнема само 10 минути и издържа до 5 дни.

Как да нанасяте DIY Lash Extensions?

Използването на DIY Lash Extensions би трябвало да е напълно безпроблемно. Това се дължи на високото качество на продукта, разработен така, че да улесни максимално прилагането вкъщи. Всичко, което трябва да направите, е:

 • да нанесете тънък слой от лепилото и да изчакате около 30-60 секунди, докато стане лепкаво;
 • да нанесете готовите клъстерни мигли под естествените мигли, на около 1 мм от основата на миглите;
 • леко притиснете миглите една към друга;
 • покрийте готовия вид с фиксатора, за да премахнете лепкавото усещане.

Благодарение на голямото разнообразие на DIY Lash Extensions дамите могат да създадат всеки стил мигли, който искат. Тези изкуствени мигли за домашно приложение ви позволяват да създадете мигли Russian Volume, както и естествен пълен обем на миглите за ежедневно носене.

Клъстерни мигли за домашно приложение от Nanolash – резюме

Предварително изработените клъстерни мигли за домашно приложение от Nanolash са продукт с безспорни предимства. Те са специални поради своите:

 • мекота;
 • разнообразие;
 • адаптивност към индивидуалните нужди;
 • лесно нанасяне за 10 минути;
 • издръжливост до 5 дни.

Това е идеалното решение за жените, които мечтаят за дълги и гъсти мигли, без да излизат от дома си. Благодарение на Nanolash вече не е нужно да се притеснявате за посещенията в салона за красота!

DIY Lash Extensions могат да се използват от всяка жена. Те са идеалните изкуствени мигли за сватби, за работа, както и за спонтанни фотосесии. Те ви позволяват да постигнете съблазнителен и страстен вид на погледа само за няколко минути.