Nanoil Keratin. Най-добрата маска за коса за увредена коса

Косата ви увредена ли е? Нуждаете се от маска, която да възстанови отвътре и да подсили от корените до краищата. Точно така действа Nanoil Keratin Hair Mask – определно е най-популярната и богата на кератин маска за коса.

Nanoil предлага цяла линия продукти за красота – професионални маски за ежедневни процедури за коса. Създадени от специалисти, те са супер леки, формулите задоволяват нуждите на всеки. Без значение от вида коса – Nanoil ще я направи по-силна и наистина красива.

Линия с маски за коса от Nanoil

Ако не сте чували за тях все още, трябва да наваксате и да проверите маските за коса от Nanoil. Въпреки че изглеждат все едно са излезли от ексклузивно списание за мода, те са налични на атрактивна цена. Това е лукс, който е достъпен за всяка жена, която иска да се погрижи за косата си по възможно най-добрия начин. По възможно най-добрия начин, тъй като силата идва директно от природата.

 • Ако косата ви е суха, си вземете Nanoil Algae Hair Mask.
 • За наелектризирана коса изберете Nanoil Silk Hair Mask.
 • Слабата и скучна коса се разбира добре с Nanoil Argan Hair Mask.
 • За дълбоко почистване вземете Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask.
 • Ако косата е увредена, изберете Nanoil Keratin Hair Mask.

Най-доброто за увредена коса

Маската, богата на кератин от Nanoil не е просто поредният продукт за коса, който работи чудесно само по думите на производителя. Прекрасните резултати от Nanoil Keratin Hair Mask са видими само след едно използване. Когато стане въпрос за пълно възстановяване и подсилване, може да трябва да почакате малко по-дълго, особено, ако косата ви е наелектризирана и прекалено третирана в началото на процедурите. Можете да сте сигурни, че това е най-добрата маска за увредена коса, която възстановява и преобръща повредите бързо и успешно, благодарение на кератина, с който е пълна.

Използвайте маската за коса с кератин от Nanoil винаги, когато кичурите изглеждат сухи, увредени, чупливи и цъфтящи, когато опадват, лишени са от блясък и дълбок цвят, когато е груба, слаба и не изглежда по-най-добрия начин.

Как действа Nanoil Keratin Hair Mask?

Използването на кератиновата маска за коса от Nanoil редовно е достатъчно, за да забележите разлика и огромно подобрение в състоянието на косата само след няколко процедури. Nanoil Keratin Hair Mask:

 • прави косата видимо по-силна от корените до краищата
 • възстановява уврежданията и регенерира кичурите
 • подобрява устойчивостта и еластичността на косъма
 • намалява чупливостта и изтъняването
 • предотвратява цъфтенето на краищата
 • прави сресването по-лесно, като четката се плъзга гладко по косата след измиването й
 • изглажда, подсилва блясъка и цвета

В допълнение, маската с кератин, лансирана от Nanoil, не само възстановява косата, но и я прави по-устойчива на увреждане. Редовното й нанасяне води до защитена коса, която няма да отслабва от слънцето, високите температури или другите агресори (а има много такива). Това е продукт, който без съмнение се справя с всичко.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Маска за коса с кератин за възстановяване

Каква е тайната на тази маска за коса? Nanoil е избрал кератин, който е структурен протеин на косъма. С това решение те са ударили джакпота, тъй като благодарение на него, тази маска за коса доставя бързи и дълготрайни резултати. Главната съставка е хидролизиран кератин, чиито малки молекули проникват надълбоко и косъма и го подхранват отвътре. Кератинът също и подсилва външния слой, за да дари с цялостно възстановяване, което може да се забележи веднага.

Естествено, Nanoil Keratin Hair Mask е повече от кератин. Щишенцето съдържа про витамин В5 (пантенол) и леки водоразтворими силикони, оставящи косата прекрасно гладка. Списъкът със съставки на този продукт е кратък и прост. Nanoil Keratin Hair Mask е подходяща за вегани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *