Професионален Комплект за Ламиниране на Вежди за Домашна Употреба – Nanobrow Lamination Kit. Вижте колко е лесно!

Ламиниране на вежди у дома? Само с иновативния Nanobrow Lamination Kit! Това е цялостен комплект за дълготрайно повдигане и ламиниране на вежди, за да дефинирате и придадете пълнота на косъмчетата на веждите си, като ефектът се запазва в продължение на 6 седмици. Естествено изглеждащи, подчертани вежди? Това е постижимо! Ламинирането на вежди тип „Направи си сам“ не е трудно, ако разполагате с подходящи инструменти. Комплектът за ламиниране на вежди Nanobrow съдържа всичко, от което се нуждаете, за да ламинирате веждите си у дома.

Как действа Nanobrow Lamination Kit?

Усъвършенстваният комплект за ламиниране на вежди Nanobrow омекотява косъмчетата на веждите, така че те стават по-еластични и лесни за управление. Ще се радвате на 6 седмици с перфектно оформени вежди без никакви корекции, само след една 30-минутна процедура! Професионалният комплект за ламиниране на вежди Nanobrow ще ви стигне за цели 10 ламинирания. Ламинирането на вежди е идеалният избор за тези, които искат естествено подчертани арки. Това е безотказен и лесен начин да придадете на веждите желаната форма и да ги подсилите. Ламинирането на вежди в домашни условия не само оформя веждите, но и ги подсилва отвътре, като ги хидратира и подхранва. След ламинирането веждите са идеално оформени, повдигнати, гладки и дефинирани, а освен това имат естествен блясък.

Пълен комплект за ламиниране на вежди у дома и в козметичните салони.

Комплект за повдигане на вежди Nanobrow – безупречно оформени вежди за 6 седмици

Nanobrow Lamination Kit прави ламинирането на вежди вкъщи приятно и лесно. Ако ви е омръзнало от стърчащите косъмчета на веждите, тогава ламинирането на вежди определено е правилният избор. С цялостния комплект за повдигане и ламиниране на вежди от Nanobrow ще придадете бързо желаната форма на веждите. Лесният за използване професионален комплект за оформяне на вежди е чудесен както за козметични салони, така и за домашна употреба. Този комплект за ламиниране на вежди включва всичко, от което се нуждаете за лесно и бързо ламиниране на вежди! Ламинирането на вежди ще придаде дефиниция на косъмчетата, като им придаде по-плътен и гъст вид, а освен това ще замаскира всички оредяващи зони. Благодарение на ламинирането можете да забравите за неуправляемите, редки вежди. Процедурата е чудесна в комбинация с боядисване на вежди, така че я използвайте, ако искате супер дефинирани арки.

Ламиниране на вежди в домашни условия с Nanobrow Lamination Kit

Жените обожават Nanobrow Lamination Kit. Това е популярен комплект за вежди заради прецизно разработените решения, лесното прилагане и феноменалните резултати, които траят 6 седмици. Веждите ви ще бъдат окончателно дефинирани, по-обемни и ще се превърнат в невероятна рамка за лицето и очите ви. Комплектът за повдигане на вежди – Nanobrow Lamination Kit – ще превърне веждите ви в спретнати и елегантни ежедневно! Ламинирането на вежди тип „Направи си сам“ не трябва да е трудно – ще се справите, дори и да не сте специалист по веждите. Nanobrow Lamination Kit се предлага на атрактивни цени, а флаконите ще ви позволят да извършите 10 ламинирания.

Как да си направите ламиниране на вежди вкъщи?

С Nanobrow Lamination Kit вашето домашно ламиниране на вежди винаги ще протича гладко!

  • Стъпка 1. Отстранете грима с помощта на продукт за почистване, който не съдържа масла. Косъмчетата на веждите трябва да са без мазнини, за да може разтворите да се абсорбират напълно.
  • Стъпка 2. Нанесете малко количество от лепилото и изчакайте 25 до 50 секунди.
  • Стъпка 3. Нанесете лифтинг разтвора по посока на растежа на косъмчетата.
  • Стъпка 4. След 5 до 8 минути го избършете с помощта на сух памучен тампон.
  • Стъпка 5. Нанесете последния разтвор върху веждите и не забравяйте да запазите желаната форма на веждите. След 5 до 8 минути го отстранете с помощта на мокър памучен тампон.
  • Стъпка 6. Разчешете веждите и се наслаждавайте на феноменалните арки в продължение на много седмици!

Съвет: времето за задържане на разтворите върху веждите зависи от дебелината и податливостта на косъмчетата на веждите ви.

Обемните, прецизно разчесани вежди ще придадат изразителност на лицето ви и ще го направят по-младо. Можете да разчитате на подобни резултати, ако използвате комплекта за повдигане на вежди – Nanobrow Lamination Kit! Това е най-добрият начин да укротите непокорните вежди. Ламинирането на вежди в домашни условия осигурява желаните ефекти: замаскирани пропуски, повдигнати арки и косъмчета, фиксирани на място дори за 6 седмици – можете да спрете да се притеснявате да ги оформяте всеки ден. Ламинираните вежди са на мода!

Научете повече на www.nanobrow.bg!