Коя спирала не се лющи през деня? Вижте класацията!

Спиралата ви се лющи през деня? Със сигурност всяка жена се е сблъсквала с този проблем и избягването му изглежда почти като чудо. Можете да обвините избора си на спирала, само ако това се случи и на вас. Лошото качество на продукта го прави неиздръжлив и лющещ се в излишък. Вижте класацията по-долу и решете този проблем веднъж завинаги!

Спиралата ви се лющи? Има решение за това!

Шуплите, които се натрупват на долния клепач или в гънките, са проблем, с който всяка жена се е сблъсквала. За съжаление, спиралата по принцип изсъхва веднага след нанасяне и в резултат на това започва да се лющи.

Това изобщо не означава, че всеки продукт ще има тази тенденция. Всичко зависи от това как ще подходите към избора на спирала. На първо място, трябва да се обърне внимание на формулата. Колкото е по-натурална, толкова по-добра консистенция ще има продуктът. Това от своя страна ще направи спиралата по-издръжлива.

Също така трябва да обърнете внимание и на броя на слоевете, които слагате при нанасяне. Колкото са повече, толкова е по-голям рискът, продуктът да започне да се слепва и да се лющи през деня. Това обаче не променя факта, че изборът на правилната спирала е приоритет.

Нека се запознаем със спиралите, които си струва да купите!

Не всички спирали трябва да се разслояват и това е доказан факт! Оказва се, че няколко спирали осигуряват трайност над средната. От друга страна, останалите продукти, включени в класацията, се излющват минимално, така че можете също да помислите да ги изпробвате.

1. Спирала Nanolash

Спиралата Nanolash заема първото място в тази класация с причина. Това е продукт, който е достигнал изключително съвършенство както на практика, така и на теория. Да започнем с неговата издръжливост. Докато не решите да премахнете грима си вечерта, спиралата няма да стане люспеста или ронлива. Много жени, които вече са тествали тази спирала, единодушно потвърждават това. Освен това спиралата не се размазва при контакт с влага, което е още едно предимство.

Спиралата Nanolash е оборудвана с перфектно оформена четка. Изработен е от висококачествен силикон и се предлага с прецизно разположени косъмчета. Благодарение на четката, миглите ще бъдат без бучки и няма да има проблем с лющенето на спиралата.

Също така си струва да споменем, че спиралата Nanolash се предлага в две версии:

Така че можете да изберете версията, която отговаря най-добре на вашите нужди и очаквания.

2. Спирала Lashcode

Друга спирала, която няма проблем с лющенето, е Спиралата Lashcode. Това е продукт с удължаващи и уплътняващи свойства, който ви позволява да постигнете задоволителни резултати от първото движение на четката.

Тази спирала е снабдена с четка, която помага за разделяне на миглите с голяма прецизност. Разбира се, спиралата Lashcode също не се рони и не се лющи. Потребителите многократно хвалят издръжливостта на този продукт. Въпреки че не е водоустойчив, не се размазва при контакт с влага.

3. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator е друг дрогериен продукт, който си заслужава вниманието. Разбира се, не можете да очаквате съвършенство тук, но продуктът определено заслужава интерес.

Потребителите не са посочили значително лющене на продукта. В същото време „ефектът на очите на панда“ в дъждовните дни е по-скоро неизбежен с тази спирала. Що се отнася до самата четка, няма какво да се оплаквате. Оформя се по стандартен начин. Така че не трябва да прави приложението твърде трудно.

4. Спирала Bobbi Brown Extreme Party

Друг продукт, който заслужава място в класацията е спиралта Bobbi Brown Extreme Party. Тази спирала се радва на доста голяма популярност в света на красотата. Потребителите отбелязват, че стои доста добре на миглите. Въпреки това, в края на деня започва леко да се размазва и да се лющи.

Оказва се обаче, че четката изглежда проблемна за някои жени. За съжаление, заостреният и дизайн означава, че потребителите с увиснали клепачи ще имат малко повече проблеми при работата си с нея. В същото време, с малко практика, със сигурност можете да избегнете цапането на клепачите си.

Обобщение на класацията на най-добрите спирали, които дават задоволителни резултати!

Като погледнете класацията по-горе, става ясно коя спирала ви позволява да избегнете напълно излющването на продукта. Това е спиралата Nanolash, следвана от спиралта Lashcode. Въпреки това, другите продукти, споменати тук, също заслужават вашето внимание. Имат малки недостатъци, но все пак се открояват от останалите.

Трябва да обърнете внимание на това как избирате спиралата си. Самата спирала определя как ще се получи гримът на очите ви.