ТОП 5 писалки за вежди – коя е най-добрата? (Класация)

Писалките за вежди за идеални за създаване на прецизен грим. Коя е най-добрата и коя би могла да накара веждите ви да изглеждат по начина, по който сте си мечтали?

Подбрахме най-добрите писалки, чрез които да можете да се сдобиете с чудесни резултати. Ако искате да изберете най-добрата за вас, продължавайте да четете!

ТОП 5 писалки за вежди

1. Nanobrow Microblading Pen – писалка за вежди, която прави чудеса!

Това без съмнение е най-добрият стилизиращ продукт, който работи, ако се борите с празнините или се нуждаете от дефиниция на веждите. Писалката от Nanobrow рисува много тънки линийки, така че лесно можете да имитирате косъмчета. Nanobrow Microblading Pen предоставя на веждите микроблейдинг ефект без болезненото татуиране! Козметиката е чудесна алтернатира за всеки, който не е сигурен дали иска да се подлага на скъпата професионална процедура. Благодарение на тънкия връх можете да гримирате веждите си прецизно. Тя оставя арките по-плътни и обемни. Nanobrow Microblading Pen позволява да дефинирате веждите, поддържайки натурален външен вид. Лесно можете да създадете красив и елегантен грим, идеален за ежедневието и специални поводи. Продуктът не се изтрива или разтича по веждите през деня. Много е дълготраен, за да можете да се насладите на безупречни вежди през целия ден. Забравете за корекциите – формулата на писалката от Nanobrow е водоустойчива!

Nanobrow Microblading Eyebrow Pen има 5 нюанса: светлокафяво, русо, тъмно русо, тъмнокафяво и еспресо. Изберете която и да е и гримирайте веждите си по желания начин!

Прочети повече: www.nanobrow.bg


2. BENEFIT COSMETICS Brow Microfilling Pen

Microfilling Pen дарява с микро пигментиран ефект за 24 часа! Водоустойчивата формула ще издържи дълго. Специално проектираният троен апликатор осигурява прецизно и лесно нанасяне, което ще ви зарадва и накара да забравите предишните си разочароващи козметики. 92% от жените потвърждават, че се нанася лесно и 96% твърдят, че писалката предоставя изключителен обем и дефиниция. Продуктът предотвратява създаването на кичозен външен вид. Вместо това ви позволява да попълните празнините и да създадете мечтаната натурална визия. Писалката от BENEFIT COSMETICS се адаптира към косъмчетата, за да не се налага повече да правите компромиси!

Тази писалка идва в 4 нюанса: русо, светлокафяво, средно кафяво и тъмнокафяво.


3. Ciaté London Microblade Brow

Тази писалка за вежди попълва празнините и дарява с уникална форма. Тя подобрява натуралната красота и добавя обем към арките. Продуктът е веган и лесен за използване. Можете да създадете прецизен грим за през целия ден.

Тази писалка идва в 3 нюанса: светлокафяво, тъмнокафяво и черно.


4. MILK MAKEUP Kush Triple Brow Pen

KUSH Triple Brow Pen е извита писалка с троен връх, която позволява бързо стилизиране на косъмчетата. Има дълготрайна и водоустойчива формула, която е веган и не съдържа съставки от животински производ. Голямо предимство на продукта е, че съдържа натурални вещества като масло от конопено семе, слънчоглед и алое вера, за да сте сигурни, че ще осигурите на веждите си подходящата грижа освен красив външен вид! Веждите ви ще са хидратирани, подсилени и подхранени. Тази писалка ви позволява да попълните празнините само за миг! Звучи изкушаващо, нали?

Наличните нюанси на KUSH Triple Brow Pen са Dub, Dutch, Haze, Herb и MJ.


5. MAC SHAPE & SHADE BROW TINT

Тази писалка от MAC е много иновативна и ви позволява идеално да дефинирате арките. Не съдържа парабени, фталати, сулфати, лактоза ацетон и глутен. Работи чудесно при чувствителна кожа. Писалката предоставя прекрасен обем и дълготрайно покритие. Апликаторът от едната страна е течна писалка, спомагава попълването на празнините, а от другата има гъбичка за преливане на продуктите и фиксиране на веждите. Формулата е водоустойчива. Няма нужда да се притеснявате от размазване. Тази писалка е устойчива и на разтичане. Ако гримирането е било изморително и трудно, MAC SHAPE & SHADE BROW TINT със сигурност ще го превърне в удоволствие!


Как да използвате писалката за вежди?

Много е лесно! Вземете избраната писалка и попълнете желаната зона с малки движения. Така ще можете да създадете тънки линии и да постигнете прецизност като след процедура в салона за красота. Искате по-драматична визия? Просто добавете повече линийки.

Добрата писалка ви помага да попълните празните зони и да добавите обем. Няма да се получи кичозна визия – нюансът на козметиката трябва да пасва идеално на цвета на веждите ви.