Уникално боядисване на косата в няколко тона с ColorCuts Thermal Foam Strips

Highlighting Foam Strips

Уникално боядисване на косата в няколко тона с ColorCuts Thermal Foam Strips

Искате да правите красиви прически с няколко тона? Термо лентите от ColorCuts могат да улеснят процеса!

Тези уникални асесоари за фризьорите могат да улеснят работния процес за всеки професионалист. Лентите за боядисване и направа на кичури водят до много по-ефективни процедури. Брандът Maltese ColorCuts създава иновативни аксесоари, комбинирайки технология и мисъл за природата – биоразградимите ленти могат да се перат в пералнята до 3 пъти!

Термо ленти от ColorCuts – свойства и употреба

  • Бързо и удобно нанасяне на боята за коса.
  • Намалено наполовина време за боядисване.
  • Въздушен поток между слоевете.
  • Без риск от увреждане или изгаряне на косата.
  • Полупрозрачен слой, позволяващ пълен контрол.
  • Мек и гъвкав материал в удобна кутия.
  • Силно сцепление след контакт с боята.
  • За многократна употреба и възможност за пране в пералня.

Тези ленти за боядисване на косата с няколко нюанса са направени от лек материал, който е нежен към кичурите. Те осигуряват страхотен комфорт за вас, персонала и клиентите ви.

Без повече седене и стоене на едно място дълги часове. Лентите заменят алуминиевото фолио, което натежава и изгаря косата. Те позволяват въздушен поток между слоевете, за да могат кичурите да ,,дишат“ свободно. Уникалният слой на лентите осигурява силно сцепление при контакт с мократа боя, така че те залепват за косата и не се плъзгат по време на процедурата.

Highlighting Foam Strips

Можете да контролирате боядисването през цялото време и да правите леки корекции. Правоъгълната форма на лентите (10х30,5 см) е подходяща за всяка дължина коса. Можете да ги сгънете, изрежете или свиете лесно. Уникалният материал е 80% рециклиран и рециклируем.

Бързо и лесно боядисване на косата с ленти ColorCuts

Боядисването е най-важната процедура във фризьорските салони. Кичурите, популярни по целия свят, ви карат да изглеждате красиви и женствени или могат напълно да променят външния ви вид. Боядисването също е свързано с покриване на сивите коси, потъмняване или изсветляване на натуралния цвят на косъма.

Лентите от ColorCuts ви помагат да постигнете невероятни резултати, използвайки всяка техника на боядисване. Можете лесно да направите омбре/сомбре, балеяж или кичури. Нямате ограничения!

Материалът от пенополистирол изолира топлината, поддържайки оптималната температура. Лекият материал не дърпа косата при премахване на лентите и минимизира риска от термални и механични повреди.

Тези уникални и иновативни ленти са създадени, за да улеснят работния процес на целия екип и да направят боядисването колкото се може по-комфортно и ефективно. Те осигуряват постигането на най-добрите резултати по-бързо.

Тези лесни за използване и устойчиви ленти ви позволяват да се сдобиете с повече доволни клиенти. Лентите са идеални за всеки. Биоразградимият материал остава върху кичура по време на боядисването. Лентите осигуряват прецизно и равномерно нанасяне на боята по цялата дължина на косъма, до милиметъра!

Леките ленти осигуряват прецизност и сцепление – те идват в удобна кутия като всяка от тях се нагажда по ръката ви. Екологичните ленти могат да накарат салона ви да изпъква сред конкуренцията и да ви спечели доверието на клиентите. Научи повече: www.colorcuts.mt.