Гъвкава и многофункционална козметика, Nanoil Castor Oil – подходяща за всичко

Рициновото масло (INCI: Ricinus Communis Seed Oil) е идеално за растежа на косата, веждите и миглите. То се бори ефективно с акнето, помага за премахване на целулита и подсилване на чупливите нокти.

nanoil castor oil

Тъй като Nanoil Castor Oil се продава в шишенце от 50 мл, то ще ви стигне за дълго време. Има лека формула, така че можете лесно да го използвате за масаж на тялото. Защо си струва да нанасяте Nanoil Castor Oil? То е студено пресовано, нерафинирано и 100% органично. Продуктът получава позитивни ревюта в Интернет и е любимо на потребителите по целия свят.

Универсално и мултифункционално рициново масло

Маслото е извлечено от рицинови семена. То се грижи чудесно за кожата. Съдържа ценни мастни киселини като рицинолова, линолова или олеинова. Използва се в медицината и козметологията. От години се смята за незаменим продукт за растеж на косата, веждите и миглите. Източник е на ценни витамини А и Е, хранителни вещества и други компоненти, които подсилват косата, кожата и ноктите.

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Nanoil Castor Oil

Това е най-популярното козметично масло в днешно време. То изглежда прекрасно, затворено в шишенцето с етикет в кафяво и златно. Съотношението на количество и цена е чудесно. Популярно е главно, защото може да се справи с много кожни проблеми. Универсално, некомедогенно и подходящо за всеки е. Този мултифункционален продукт съдържа силата на витамините и минралите, извлечена от рициновите семена. То е органичен продукт, създаден в хармония с природата. Има сертификат Ecocert, който награждава само най-добрите натурални продукти.

Как да използвате Nanoil Castor Oil?

1. За процедура за косата

Маслото подсилва както скалпа, така и целите кичури. То се бори с кожни проблеми като пърхота или псориазиса. Спира косопада и кара косата да расте бързо. Тя става здрава, силна и бляскава. Маслото почиства скалпа, предотвратява омазняването и спомага за поддържане на цвета.

2. Като серум за краищата

То не само подсилва кичурите, но и действа като натурален серум за краищата. Чрез масажиране на маслото най-накрая ще предотвратите цъфтежа и накъсването.

3. За гъсти вежди и мигли

Най-накрая можете да имате гъсти, дълги мигли и силни, тъмни вежди. Nanoil Castor Oil е идеалният продукт за подсилване и сгъстяване на косъмчетата, потъмнявайки ги по естествен начин. Те ще растат здрави и силни.

4. За подсилване на ноктите

Рициновото масло е най-доброто натурално средство за ноктите. То бързо ще регенерира дори най-увредените нокътни плочки.

естествени масла nanoil

Ползи от Nanoil Castor Oil

  • има противогъбични и противовъзпалителни свойства,
  • то е сертифицирано, студено пресовано, нерафинирано и 100% органично,
  • предпазва кожата от увреждане и изсушаване,
  • опаковката е голяма и продуктът предлага най-доброто съотношение цена-качество,
  • насърчава растежа на косата, веждите и миглите,
  • многофункционално и универсално е.

Всички обичат Nanoil Castor Oil, защото може да се използва по много различни начини. Можете да го нанасяте върху косата, лицето, ноктите, веждите и миглите си. Ще ви помогне да се отървете от стриите и целулита, косата ви ще спре да опадва, а кожата ви ще е безупречно красива. Това, което кара Nanoil Castor Oil да изпъква сред другите масла, е голямото шишенце и страхотните съставки.

От къде да купите Nanoil Castor Oil?

Можете да го откриете в много онлайн дрогерии, но най-добре е да го поръчате от официалния сайт nanoil.bg Трябва да разгледате и другите, незаменими козметики от Nanoil, които да обогатят ежедневната ви грижа. Можете да разчитате на доставка до дома ви.