Най-добрият серум за мигли – Класация на серумите за растеж на миглите

Открийте нов, революционен подход в грижата за миглите! Разредени, къси, а на всичкото отгоре и окапващи? Сега можете да ги направите плътни и тъмни, а удължаването на миглите да остане само далечен спомен. Как да го направите? Ще ви трябва добър серум за мигли и ще се погрижите за тях у дома като професионалист.

Кой серум за мигли е най-добрият? Най-важният фактор, който трябва да се вземе под внимание, са съставките, които отговарят за ефективността на серума. Серумът за мигли подпомага растежа на слабите и крехки косъмчета и подобрява еластичността им, както и ги предпазва от косопад. Добрият серум за мигли трябва да е съставен от вещества, които стимулират растежа на миглите, регенерират и хидратират.

Разгледайте всички тези продукти!

  1. Nanolash Eyelash Serum
  2. Lashcode Eyelash Serum
  3. RevitaLash Eyelash Conditioner Advanced
  4. GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum
  5. XLash PRO Eyelash Serum 6ml

Nanolash Eyelash Serum

Стимулиращият растежа на косъма серум Nanolash е създаден с цел удължаване, укрепване и придаване на обем на миглите. Третирането със серума Nanolash дава незабавни резултати. Първите положителни ефекти ще се забележат само след 2 седмици редовна употреба. Серумът за мигли ви позволява да уплътните и потъмните естествения цвят на миглите си. Серумът Nanolash има естествен състав, който не предизвиква алергии или дразнене на деликатната кожа в областта на очите. Той е безопасен за хора, страдащи от алергии, и за тези с чувствителна кожа. Малката четка позволява лесно нанасяне в корените и покриване на миглите с равномерен слой с едно бързо движение на апликатора.

  • има семпъл, безопасен списък на съставките без вредни или дразнещи компоненти
  • лека, деликатна за кожата формула
  • може да се използва с ектеншъни и контактни лещи
  • офталмологично тестван

Размер: 3 мл

Lashcode Eyelash Serum

Серумът за растеж на миглите Lashcode укрепва фоликулите на миглите и подхранва косъмчетата, като предотвратява косопада и ги прави много по-плътни. Той е ефективен хидратиращ и регенериращ структурата на косъма продукт. Покрива всеки косъм с тънка защитна бариера. Съставките на серума Lashcode достигат до фоликулите на миглите и им въздействат отвътре. Те също така насърчават растежа на косъма. Продуктът създава защитен слой около новите косъмчета, който предотвратява загубата и увреждането на косъма. Само след няколко употреби миглите ви ще бъдат видимо по-тъмни и по-хидратирани. При 2-3-седмична употреба миглите остават по-дълги, по-плътни и по-еластични.

  • съдържа ценни за миглите растителни съставки
  • голям капацитет
  • покрива миглите със защитна бариера
  • офталмологично тестван

Размер: 5 мл

RevitaLash Eyelash Conditioner Advanced

Ефективността на този серум за мигли е резултат от състава, обогатен с активни вещества и растителни съставки, които имат регенериращи способности и хидратиращи свойства за структурата на косъма. В него можете да откриете зелен чай, женшен, палма сабал, пшеница, липиди, аминокиселини и биотин. Подхранващите компоненти се грижат за миглите и в съчетание с пептидите допринасят за по-бързия растеж на косата.

  • тествани офталмологично
  • хипоалергенна формула, деликатна за зоната около очите
  • няколко размера, от които да избирате
  • безопасен за екстеншъни

Размер: 3,5 мл

GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum

Серумът за мигли на Grande Cosmetics най-вече укрепва корените на миглите. Ежедневното нанасяне ви позволява да постигнете дълготрайни резултати – дори и след приключване на процедурата. Този продукт хидратира миглите и потъмнява естествения им цвят. Той действа, като прониква във фоликулите на миглите, така че косъмчетата спират да падат и израстват по-гъсти. Съставът на серума за мигли от недразнещи и безопасни за очите съставки позволява използването на балсама дори ако носите контактни лещи или екстеншъни. Само след няколко седмици редовно приложение миглите ще бъдат значително подсилени.

  • деликатен за очите, не пари и не дразни
  • дълбоко подхранени еластични и тъмни мигли
  • няколко размера, от които да избирате
  • офталмологично тествани

Размер: 4 мл

XLash PRO Eyelash Serum

Този серум за растеж на мигли съдържа комбинация от растителни компоненти, която ще се хареса на тези, които предпочитат да използват натурални продукти. Той въздейства върху фоликулите на миглите, за да ускори техния растеж, укрепване и подхранване. Поради много деликатната му формула първите ефекти ще се забележат след по-дълго време, отколкото при други продукти. Серумът XLash е безопасен за употреба, ако носите контактни лещи, екстеншъни за мигли или перманентен грим.

  • формула на основата на растителни екстракти
  • грижи се за миглите, оставя ги еластични и хидратирани
  • препоръчва се за носещите контактни лещи
  • тестван офталмологично

Размер: 6 мл

Нанасяне на серума за мигли – стъпка по стъпка

Как да използвате серум за мигли? Това изобщо не е сложно! Отстранете грима си старателно. Серумите за мигли могат да се използват вечер, когато кожата е добре почистена и по нея няма остатъци от грим. Някои козметични продукти, когато останат върху кожата, могат да образуват мазен слой, който пречи на съставките на серума да достигнат до фоликулите на миглите. С помощта на апликатор под формата на очна линия нанесете серума по горната линия на миглите. Оставете серума да изсъхне напълно. Следвайте препоръките на производителя за честотата на прилагане на балсама за мигли (обикновено тя е веднъж дневно).