Добра спирала за вежди? Вижте Нашите Топ Предложения и се Запознайте с Победителя!

Добра спирала за вежди? Вижте Нашите Топ Предложения и се Запознайте с Победителя!

Трудно е да се намери добър продукт за грим за вежди. Пазарът на козметични продукти е препълнен с огромно разнообразие от възможности. Изпробването на всички тях е невъзможно, затова си струва да проверите ревютата на продуктите: те избират най-добрите предложения въз основа на индивидуални тестове и обратна връзка с потребителите. Търсите добра спирала за вежди? Ето селекция от най-добрите: разгледайте коя от тях е с най-висока оценка!

Спирали за вежди – нашите РЕЦЕНЗИИ

НАШИЯТ ТОП ИЗБОР Nanobrow Shape Mascara

Тук няма изненада: Nanobrow е най-популярната и най-добре оценена спирала за вежди. Смятаме, че тя е надеждна и рафинирана до най-малкия детайл. Предлага се в голям размер и на страхотна цена предвид качеството и ефективността ѝ. Тя запазва свежата си и непроменена консистенция дори след много месеци и най-вече перфектно запълва веждите и осигурява страхотни ефекти на грима. Ще бъдете изненадани и от красивите и наситени, но същевременно много естествено изглеждащи нюанси. Спиралата за вежди Nanobrow подобрява обема на веждите, визуално ги уплътнява и ги покрива равномерно, без да оставя бучки или слепване. Перфектната четчица осигурява лесно и бързо нанасяне, а разкрасяващият силициев диоксид поддържа и подхранва косъмчетата на веждите.
За повече информация посетете: www.nanobrow.bg

Lancome Sourcils Brow Styler Mascara

Надяваме се, че сравнително големият размер компенсира високата ѝ цена. На всичкото отгоре идва с необичайна, но много прецизна и хитроумно проектирана пръчица, която чудесно се справя с попълването на веждите, независимо дали са тънки и фини или гъсти и гъсти.
Спиралата за вежди Lancome Sourcils оформя и задържа веждите на място наистина добре. Има 3 нюанса, от които да избирате, както и прозрачна версия с малко по-различна, по-гелообразна формула.

Спирала за вежди Dior Diorshow On Set

Въпреки че се предлага в по-малък размер, тя впечатлява със страхотната си формула: съдържа до 90% съставки с естествен произход. Недостатък може да бъде класическата конусовидна найлонова четчица, която не е по вкуса на всеки и много гримьори я намират за старомодна. Друг недостатък е доста високата цена. Все пак имайте предвид, че Dior е изключително известна марка, така че резултатите при грима за вежди със сигурност ще ви изненадат приятно. Формулата на тази спирала за вежди е водоустойчива и се предлага в приятни и естествено изглеждащи нюанси, въпреки че може би ще е доста трудно да се намери такъв, който да подхожда на тъмните вежди.

Спирала за вежди Clinique Just Browsing

Формулата на тази спирала за вежди наподобява деликатен мус с 16-часова издръжливост. Спиралата за вежди на Clinique нежно придава цвят и оформя дори непокорните вежди, като придава обем. Предлага се в естествено изглеждащи нюанси и формула, устойчива на пот и влага, която е водоустойчива и офталмологично тествана. Тази спирала за вежди съдържа лецитин и силициев диоксид, които подхранват и укрепват косъмчетата на веждите. Чудесна за почитателите на класическата конусовидна четка. Недостатъкът е, че се предлага само в два нюанса.

BENEFIT Gimme Brow + Гел с фибри за обем на веждите

Още една спирала за вежди с класическа, но леко старомодна конусовидна четка. Заслужава ли си покупката? Мнозина твърдят, че да, най-вече заради уникалната ѝ формула с добавени фибри, които чувствително изграждат обем. Тази спирала за вежди хубаво дефинира веждите, но и прецизно ги задържа на мястото им. Водоустойчивата формула е друго предимство, а фактът, че се предлага в 10 нюанса, е истинско удоволствие за най-придирчивите.