Как се слагат изкуствени мигли

Много жени не са доволни от състоянието на миглите си. Всички ние искаме те да са по-дълги, по-дебели и по-плътни. Компаниите се опитват да продават продуктите си като обещават, че ползвайки тяхните спирали ще постигнем ефектът, който искаме. За съжаление, се оказва, че сме закупили още един безполезен и скъп продукт за красота, които ще се озове в най-долното ни чекмедже.

zempillahosszabbítás

Изкуствените мигли са решение. Те могат да направят очите Ви бляскави в рамките на няколко минути. Всички сме чували за тях, но не смеем да опитаме Това може и да Ви изглежда смело и изкуствено, но ако се научим как да работим с тях, можем да постигнем много близък до естествения вид.

Първото и най-важното нещо, когато става въпрос за изкуствените мигли е избора на подходящия набор мигли. Най-популярните мигли са произведените от компанията Ardell. За съжаление, те не са лесно достъпни и само няколко магазина ги зареждат. Друг начин, по който може да се снабдите с тях е онлайн покупката.

Ако искате да си спестите суетене, закупете си по един комплект от няколко вида изкуствени мигли. Има разумен набор от различни видове мигли, така че всеки може да намери нещото за себе си.

MBRСлед като вече имаме миглите, ни е нужно време за да се научим да си ги слагаме добре. Всичко, от което се нуждаем са четири неща: пинцети, чифт изкуствени мигли, лепило и любимата Ви спирала. Първо, вземете изкуствените мигли с пинсети. След това нанесете лепило по дължина на лентата на изкуствените мигли. Изчакайте около 15 секунди, за да подейства лепилото. Използвате пинсетите за поставяне на изкуствените мигли върху горната част на клепача, в близост до Вашите естествени мигли, колкото е възможно по-близко, без да едните да се докосват до другите. Внимателно притиснете Вашите изкуствени мигли върху кожата си с пинсети, във вътрешния и външния ъгъл на окото Ви. Изчакайте лепилото да изсъхне напълно. След 2 минути, можете да поставите Вашата спирала, за да се слеят Вашите естествени и изкуствени мигли. Сега, миглите Ви трябва да са по-дълги и също така трябва да изглеждат естествено. Ако имате руса коса, може ще искате да изберете мигли в кафеникави оттенъци.

Когато опитвате за първи път, не се обезкуражавайте бързо. Практиката е ключът към перфектността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *