Кой комплект за повдигане и ламиниране на мигли е най-добрият? Разгледайте класацията и изберете любимият си продукт

Индустрията за красота предлага цял куп решения за грижа за външният ни вид. Това важи и за миглите, които могат да останат естествени, като същевременно да впечатлят със забележително извиване и повдигане. Как е възможно? Процедурата за повдигането и ламиниране на миглите прави това възможно. Какво представлява ламинирането на мигли, колко време отнема и струва ли си да опитате? Открийте най-добрите комплекти за повдигане и ламиниране на мигли, които могат да се използват и у дома.

Комплект за ламиниране на мигли – преглед

Повдигане и ламиниране на мигли – какво представлява и защо да го изпробвате?

Повдигането и ламинирането на мигли набира доста голяма популярност напоследък. То позволява да се извлече максимална красота от естествените мигли. Затова често се предпочита от жени, които държат на естествения и дълготраен ефект.

Какво представлява повдигането на мигли? Това е процедура, подобно на извиването на мигли, използвано преди години. Резултатът от повдигането на мигли е извити и повдигнати естествени мигли. Как е възможно? Ефектът, свързан с повдигането на миглите, идва от прилагането на правилната комбинация от продукти и формули. Първият продукт винаги отваря кутикулата на косъма и отслабва кератиновите връзки. Това прави миглите по-податливи на оформяне в дългосрочен план. След като миглите са извити в желаната форма, се нанася неутрализатор. Този продукт от своя страна е предназначен да фиксира новата форма чрез създаване на чисто нови кератинови връзки.

Какво е ламиниране на мигли? Тази процедура е свързана с повдигане на миглите като последен етап, което прави миглите по-подхранени. В резултат естествените мигли са по-тъмни и визуално по-плътни. След правилно извършеното ламиниране, миглите също така стават по-копринени, по-малко чупливи и задържат спиралата много по-добре.

Комплект за ламиниране на мигли – класация на най-препоръчителните комплекти

Време е да представим най-интересните комплекти за повдигане на мигли на пазара. Класацията включва препоръчителни комплекти, които работят чудесно за домашна употреба, а много от тях са добър избор и за салони за красота. При избора на отделни комплекти бяха взети предвид няколко фактора. Бяха взети под внимание не само цената, но също така колко пълен е комплектът, броят на приложенията, трудността на самата процедура и качеството на продуктите, включени в комплекта за ламиниране на мигли.

1. Комплект за повдигане и ламиниране на мигли Nanolash

най-добрият комплект за повдигане на мигли

Професионалният комплект за ламиниране на мигли от Nanolash е един от най-добрите избори. Марката идва с пълен Lash Lift Kit, който може успешно да се използва от всяка жена, независимо дали се занимава професионално с повдигане на мигли или ще го прави за първи път.

Приложението е изключително лесно и този комплект ви позволява да извършите ефективно повдигане на мигли бързо и безпроблемно. Резултатите? Видимо извити, дефинирани и повдигнати мигли до 8 седмици. Освен това миглите са перфектно подхранени, по-меки и по-малко склонни към начупване.

Комплектът за ламиниране на мигли за домашна употреба от Nanolash включва повдигащо лепило, 10 сашета активатор, 10 сашета неутрализатор, 10 сашета кератинов бустер и всички необходими аксесоари. Получавате 3 чифта силиконови подложки, които се подрязват свободно до желаната ширина. В допълнение има и 3 четки, които ще помогнат за укротяване на миглите ви. Това съдържание ви позволява да изпълнявате до 10 приложения.

2. Комплект за повдигане на мигли Thuya

Комплект, който ще издържи дълго време – така накратко може да се опише комплектът от марката Thuya. Отличава се с наистина голям брой продукти. Всеки от 3-те продукта за повдигане и ламиниране на мигли – перманентен гел, неутрализатор и лепило – се предлага в тубичка от 15 милилитра. Освен това комплектът включва дървен апликатор и силиконови подложки в М размер.

Какво ви позволява комплектът за повдигане на мигли Thuya? Този комплект ви позволява да извиете и повдигнете миглите си до 8 седмици. Освен това продуктите могат да се използват за повдигане и ламиниране на вежди. Позволява ви да оформите дори най-непокорните вежди.

3. MIYA LASH Комплект за повдигане на кератинови мигли

Цялостен лифтинг и ламиниране на мигли – комплектът от MIYA съдържа всичко необходимо за тези процедури. Продуктите, включени в комплекта, могат лесно да се използват както от професионалисти, така и от жени, които ще се впуснат в процедурата за първи път.

Избирайки комплекта за повдигане и ламиниране на мигли от MIYA LASH, можете да разчитате на резултати с продължителност до 6 седмици. През това време естествените мигли ще бъдат силно повдигнати, извити и подхранени. Комплектът съдържа необходимите продукти и аксесоари за ламиниране и повдигане на мигли. Включва специални апликатори, четки, пачове за очи и силиконови подложки.

4. Protein Reconstruction System Zola – комплект за ламиниране на вежди и повдигане на мигли

Комплектът за повдигане на мигли у дома не трябва да се състои от много продукти и аксесоари. Може да бъде и много прост. Комплектът, предлаган от марката Zola, е перфектен пример, тъй като марката е заложила на много минималистичен подход. Системата Brow&Lash Protein Reconstruction е начин за повдигане и ламиниране на вежди и мигли само в три стъпки.

Комплектът на марката Zola включва 3 бутилки разтвори за повдигане и ламиниране. Всяка е описана с номер, символизиращ стъпката по пътя към красивите вежди и мигли. Първата бутилка е Protein Strong Lifting. Вторият е Protein Fixer, а третият е Protein Care. Твърди се, че този комплект осигурява дълготрайни резултати и подхранва и овлажнява миглите без много усилия.

5. Elleebana Lash Lift – стартов комплект за повдигане на мигли

Elleebana Lash Lift е професионален комплект за повдигане на мигли, който може да се опише като дългосрочна инвестиция. Цената му може да ви отблъсне на пръв поглед, но това се дължи на много големия капацитет на продукта. При условие, че извършвате процедурите една по една, комплектът от Elleebana е достатъчен за 60 ламинации на мигли. Всяко от сашетата с активатор и неутрализатор съдържа достатъчно продукт за до 4 нанасяния. Комплектът съдържа 15 сашета. Разбира се, ситуацията е малко по-различна при домашна употреба, тъй като сашетата трябва да се използват веднага след отваряне и не могат да се съхраняват.

Комплектът от Elleebana осигурява трайни резултати, които се постигат само за 20 минути. Едно от предимствата му е също, че всеки елемент от комплекта може да бъде закупен отделно при необходимост.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Ламиниране на мигли за нула време? Точно това прави възможно комплектът Eyelash Lift от RefectoCil. Този комплект се отличава с изключително бързо действие, благодарение на формулите на Lashperm и неутрализатора. Тези два продукта ви позволяват да постигнете ефекта на повдигнати и извити мигли само за 13 минути. В резултат на това повдигането и ламинирането на мигли не отнема повече време от обикновения грим.

Продуктите, съдържащи колаген и цистеин, наред с други, не са всичко, което е включено в комплекта от RefectoCil. Състои се също от шишенце лепило, две козметични четки, две мини козметични купички, повдигач за мигли и 3 чифта силиконови подложки в различни размери. Това улеснява съчетаването им с желаният тип извиване.

7. Комплект Fleeky Lashlift

Силно изразен поглед като от салон за красота? Комплектът Lashlift от Fleeky ви позволява да постигнете това. Комплектът съдържа всички продукти за повдигане и ламиниране. Освен тях, производителят е осигурил и най-необходимите аксесоари.

Заслужаващите внимание аксесоари включват два чифта силиконови подложки (размери S и M), лепило, четки за мигли, апликатори за нанасяне и четки за мигли. И така, комплектът от Fleeky позволява цялостна грижа за миглите. Забележителна е и опаковката, комплектът се предлага в естетически издържана кутия. Поради тази причина е отличен избор не само за повдигане на мигли у дома. Също така е страхотна идея за подарък.

Повдигане и ламиниране на мигли стъпка по стъпка – как да ги изпълним правилно?

След като сте се оборудвали с комплект за ламиниране на мигли „Направи си сам“, е време да преминете към действие. В началото е най-добре да извадите съдържанието на комплекта и да го поставите на леснодостъпно място. Това ще гарантира, че всички необходими формули и аксесоари са под ръка по време на повдигането и ламинирането на миглите. Добре е да имате препарат, които не съдържа масла за премахване на грим и специален шампоан за мигли.

С тяхна помощ почистете добре миглите и клепачите, така че да са без остатъци от грим, прах и себум. Поставете силиконови подложки с подходящ размер, за да почистите горните клепачи по линията на миглите. Ако е необходимо, те могат да бъдат подрязани, за да паснат на формата на очите. Препоръчително е да ги закрепите към клепачите с помощта на лепило. Лепилото трябва да се нанесе и върху средната част на подложката, за да можете да разресвате миглите върху повърхността им.

Важно е внимателно да срешете миглите върху подложките и да ги разделите прецизно. За тази цел можете да използвате специална четка. Подготовката на миглите по този начин гарантира, че повдигането на миглите се извършва правилно и че всички отделни продукти достигат до всяка мигла.

След като миглите са прикрепени към подложките, можете да нанесете продуктите, включени във вашия комплект за домашно ламиниране на мигли. Не забравяйте да следвате прецизно препоръките на производителя относно реда на нанасяне и колко дълго трябва да останат те върху миглите. След като използвате цялата козметика от комплекта за домашно ламиниране на мигли, трябва внимателно да отстраните силиконовите подложки от клепачите и да се насладите на резултата.